Cursuri gratuite de actorie

Dacă v-ați dorit vreodată s-o vedeți pe Sharon Stone când vă uitați în oglinda de la baie - aia care e cea mai bună prietenă a femeii ;) - sau dacă pur și simplu vă doriți să vă

Dacă v-ați dorit vreodată s-o vedeți pe Sharon Stone când vă uitați în oglinda de la baie - aia care e cea mai bună prietenă a femeii ;) - sau dacă pur și simplu vă doriți să vă jucați mai bine rolul de noră, aveți ocazia să luați lecții gratuite de actorie în fiecare vineri de la orele 19.30, la Școala de Arte Creativ.

E un demers tânăr, ca și cei trei traineri actori care l-au inițiat, și este destinat amatorilor cu veleități artistice. Marian Popescu, Răzvan Chirilov și Ionuț Marcu sunt actori pe care poate i-ați urmărit în vreo piesă de teatru la Teatrul Luni sau Teatrul Mic, la Comedie sau în La Scena.

Dacă nu ați auzit de ei aveți ocazia să-i cunoașteți mergând la cursurile ținute de ei în București.

Școala de Arte Creativ oferă cursuri de teatru și film, precum și cursuri de actorie pentru copii. Dacă vreți să mergeți la vreunul dintre ele trebuie să completați un formular pe site-ul școlii, ca să vă semnalați dorința. Există o structură a cursului pregătită de traineri, dar sunteți libere să mergeți și cu texte proprii pe care vreți să învățați cum să le jucați.

Nu se știe de unde sare vreun premiu Oscar și în România, până la urmă :)

Mai multe de și despre mine pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod