Cum înveți să te dai cu placa în Munții Făgăraș

Hai că mai e un pic din iarna asta și voi n-ați pus piciorul pe pârtie. Dacă n-ați făcut-o pentru că nu știți să schiați, excursia asta de week-end ar putea fi exact de vă trebuie. Două

Hai că mai e un pic din iarna asta și voi n-ați pus piciorul pe pârtie. Dacă n-ați făcut-o pentru că nu știți să schiați, excursia asta de week-end ar putea fi exact de vă trebuie. Două zile la un preț aproape modic, instructori calificați la dispoziția voastră și, pentru cele mai începătoare dintre începătoare, echipament gratis.

Aruncați un ochi pe site-ul Incubator 107, înscrieți-vă acolo și pregătiți bagajul pentru week-end-ul 9-10 februarie. Cu numai 200 de lei aveți cazare, masă și instruire în Capra Fresh-Park, în Munții Făgăraș, o oră mai sus de Vidraru (3-4 ore din București cu mașina).

Capra Fresh-Park are următoarele facilități:

- parc de snowboard, perfect pentru a învăța, dar și pentru antrenamente. Zone de freeride, pipes, obstacole etc create pentru un antrenament safe. Este o zonă retrasă, pistele fiind libere și doar pentru cei care se află la hotel.

- pârtie de începători cu babyski (200m), snowpark cu elemente prietenoase, nocturna la discreție și multe posibilități de freeride pentru cei mai temerari.

Pentru acelea dintre voi care sunteți prin zonă și nu aveți nevoie de cazare, programul atelierelor de snowboarding este

  • sâmbată, 9 februarie 2013 de la 9:00 la 24:00
  • duminică, 10 februarie 2013 de la 0:00 la 21:00
  • Înscrierea se face tot online, pe site-ul indicat.

    Hai, că vine primăvara și nu ne-am bronzat un pic pe pârtie, păi nu? :)

    dollores-benezic
    dollores-benezic
     

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod