Consultații și analize gratuite pentru femei la Fundația Renașterea

În luna martie Fundația Renașterea le face un mărțișor util femeilor, oferindu-le gratuitate la consultații și anumite analize, cum ar fi testul Babeș Papanicolau. În plus, anumite

În luna martie Fundația Renașterea le face un mărțișor util femeilor, oferindu-le gratuitate la consultații și anumite analize, cum ar fi testul Babeș Papanicolau.

În plus, anumite investigații specifice pentru sănătatea femeii, cum ar fi mamografiile, sunt mai ieftine cu aceeași ocazie.

Dacă aveți timp și nevoie, programați-vă pentru un consult ginecologic și un test gratuit la  Centrul Medical de Excelență Renașterea, din strada Virgil Pleşoianu nr. 87, sector 1, Bucureşti, telefon (031) 437 99 00, email cmerenasterea@gmail.com.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să aveți și o trimitere de la medicul de familie, și desigur să nu pierdeți din vedere că această campanie durează până la finele lunii martie.

Multe forme de cancer de col, mamar sau de altă natură pot fi depistate la timp și tratate dacă vă faceți periodic analizele și consultațiile necesare menținerii unei stări optime de sănătate.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod