Cine face sex mai des are salariu mai mare

Angajații care fac sex de mai mult de patru ori pe săptămână primesc salarii cu 5% mai mari, zice o lucrare academică făcută de, cum altfel, un cercetător englez de la Cambridge. Nick

Angajații care fac sex de mai mult de patru ori pe săptămână primesc salarii cu 5% mai mari, zice o lucrare academică făcută de, cum altfel, un cercetător englez de la Cambridge. Nick Drydakis, cercetătorul, susține că aceila care nu au o activitate sexuală atât de susținută ar câștiga cu 3% mai puțin decât cei care sunt activi sexual. Studiul se pare că ar fi suficient de serios încât să fie preluat și de Institutul pentru Studiul Muncii din Bonn, Germania, și chiar ar avea un corespondent făcut în 2009 în Brazilia, zice un articol din Market Watch.

Drydakis spune că activitatea sexuală poate fi de interes pentru economiști, de vreme ce ea influențează nivelul veniturilor.

Totuși, nu pot să nu mă întreb cât de sincere au fost răspunsurile celor studiați în legătură cu viața lor sexuală, știindu-se că adesea oamenii – mai ales bărbații? – mai exagerează numărul raporturilor, ca să se dea cuceritori.

Oricum, dacă studiul respectiv spune că un om satisfăcut sexual acasă are mari șanse să fie satisfăcut și financiar la serviciu, e posibil ca și recoproca să fie valabilă și cele două aspecte să se autoinfluențeze. Cu cât câștigi mai mulți bani cu atât devii mai râvnit de sexul opus și deci ai parte de mai mult sex și prin urmare de salariu mai mare și ...

tot așa.

Întrebarea e, unde ajungem, fetelor, cu atâta sex și atâția bani? ;)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod