Ce-i de făcut în week-end-ul de după V Day

Week-end-ul care vine le oferă prea ocupaților posibilitatea să se revanșeze față de jumătățile lor răbdătoare - pe care le-or fi neglijat de Valentine s Day din lipsă de timp - și să le

Week-end-ul care vine le oferă prea ocupaților posibilitatea să se revanșeze față de jumătățile lor răbdătoare - pe care le-or fi neglijat de Valentine s Day din lipsă de timp - și să le scoată în oraș sau afară din el. Dar și dacă nu s-a întâmplat neglijarea, și ați petrecut deja o seară relaxantă joia asta, nu e un motiv să n-o faceți și în week-end. Sugestii ar fi pentru toate gusturile:

Barbara, o poveste de dragoste din vremea Zidului Berlinului

Astă seară are loc premiera unui film de dragoste, frumos, o poveste petrecută în fosta Germanie de est.

Barbara este o dramă tulburătoare de dinaintea căderii Zidului. Filmul a câștigat anul trecut „Ursul de Argint” pentru regie la Festivalul International de la Berlin În rolul principal joacă Nina Hoss. Premiera are loc vinerea asta, 15 februarie, la Cinema Elvira Popescu. Filmul va rula săptămâna următoare în cinematografele Elvira Popescu, NCRR (Muzeul Țăranului Român), Grand Cinema Digiplex (Băneasa) și in cinematografele Cityplex din Constanța și din Brașov.

Cuceritorul Don Giovani, la Opera Națională

Pentru că e luna iubirii, Opera Națională pune în scenă, pentru prima dată în aproape zece ani, unul dintre cele mai cuceritoare personaje - Don Giovanni al lui Mozart revine la Bucuresti, într-o nouă producție a operei situate pe locul zece în topul celor mai cântate din lume.

Premiera va fi duminica, 17 februarie, de la ora 18.30, în viziunea regizorală a Andei Tăbăcaru Hogea.

Mic și al dracu, de Ion Pribeagul

Tot duminică, dar la ora 11.00, matineu, găsiți la Teatrul Evreiesc de Stat o comedie spumoasă scrisă de inegalabilul Ion Pribeagul. Cu bancuri, poezii și anecdote, poante și rime vesele  scrise de această formidabilă mașină de creat umor care a fost Ion Pribeagu, piesa îi are în distribuție pe Maia Morgenstern și Valentin Roșca.

Escape călare sau în căruță

Programul Escape este propus de câțiva oameni care organizează evadări de două zile în diverse zone rurale, pentru călărie și relaxare.

48 de ore de aventură. Plecările sunt vinerea, imediat după program. Sosirea la destinație - de regulă la miezul nopții. Sâmbăta dimineața se pun șeile pe cai și se fac plimbări lungi de 3-4 ore pe dealuri. Urmează un prânz delicios, o siestă și iar o partidă de călărit, iar duminica jumătate e împărțită între cai sau căruțe pline cu fân pentru cei care nu știu să călărească, iar cealaltă jumătate e destinată întoarcerii în oraș. Pentru detalii organizatorice și preț consultați pagina de internet dedicată.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod