Ce faci vineri?

Pentru vineri, 18 iunie, avem o serie intreaga de evenimente interesante pe care ti le propunem. Iata care sunt:
Pentru vineri, 18 iunie, avem o serie intreaga de evenimente interesante pe care ti le propunem. Iata care sunt:

Festivalul International de Folclor "Muzici si Traditii in Cismigiu" - editia IV


Evenimentul se va desfasura in perioada 18 – 20 iunie, in parcul Cismigiu, intre orele 10.00 si 22.00, si va cuprinde momente de dans si muzica din diverse zone ale Romaniei si din sfera internationala.

Festivalul International de Folclor “Muzici si Traditii in Cismigiu” - editia IV
Parcul Cismigiu
18 - 20 iunie, intre orele 10:00 - 22:00


Ich clown


Autorii textului "Ich clown" au ales sa isi scrie si apoi sa isi joace propria poveste pornind de la o situatie in care au fost confruntati cu decizia de a pleca din Romania.

Spectacolul “ich clown” este primul eveniment din cadrul platformei “scrie despre tine!”, si va functiona ca un exemplu al metodei pe care vrem sa lucram – pornind de la povesti reale, si documentand vieti ale oamenilor din Romania 2010.

Dupa un text de Vera Ion si Sorin Poama
Cu: Sorin Poama, Andrei Serban, Alexandru Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes, Vera Ion
Multimedia / costume / scenografie: Andrei Ionita, Tania Cucoreanu, Antonela Vulpe

Ich clown
Motoare
Vineri, 18 iunie, ora 21:00

Sinucigasul


Distributia: Dan Puric, Costel Constantin, Adela Marculescu, IleanaOlteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biris, Maria Buza, Andrei Finti, Lamia Beligan, Florin Lazarescu, Rodica Ionescu, Tatiana Constantin, Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu, Nikita Dembinsk

Sinucigasul
TNB - sala Amfiteatru
Vineri, 18 iunie, ora 19:00
Regia: Felix Alexa
Pret bilete: 50 lei, 40 lei, 16 lei (redus)

Traditie si mestesug


Timp de o saptamana, din 18 pana pe 25 iunie 2010, Lucia Todoran, mester popular din Salva, Bistrita-Nasaud, va veni la Muzeul Taranului Roman cu straie si podoabe de margele cusute de ea dupa obiceiul locului.

Camasa incretita la gat si cusuta cu margele mici, iar la maneci cu fodori; catrinta cu dungi orizontale, iar pe poale cu flori; bete inguste, tesute din lana; pieptare „infundate” sau despicate; palarii negre cu boruri largi impodobite cu margele si cu „pauni”; curele late, incuiate cu trei limbi si batute cu margele; cioareci de panura alba; gherdane si cununa de impodobit capul miresei... Toate acestea vor fi scoase la primenit intr-o expozitie de vazut si admirat la Sala Acvariu.

Traditie si mestesug
Lucia Todoran din Salva, Bistrita-Nasaud
18 – 25 iunie, intre orele 10:00 – 20:00, Sala Acvariu


Lo-Friday


Shr00ms Events in colaborare cu Loud Department isi unesc fortele si te invita sa iei parte la Lo-Friday, un nou concept de party, pentru toate buzunarele, cu intrare mica si oferte atractive la bar. Pentru cea de-a doua editie au semnat cu prezenta:

Amon [Loud Department]
Meeloox
Phlo da Shaolin [Shr00ms Events]

Lo-Friday
Suburbia
Vineri, 18 iunie, ora 22:00
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod