Ce faci miercuri...

Pentru ca tot suntem la mijloc de saptamana cand weekend-ul pare atat de departe, m-am gandit sa promovez distractia si voia buna.
Pentru ca tot suntem la mijloc de saptamana cand weekend-ul pare atat de departe, m-am gandit sa promovez distractia si voia buna. Asadar, daca vrei sa te relaxezi mergi in club Maya, incepand cu ora 20.30, unde, in fiecare miercuri are loc Karaoke Party. Acelasi lucru este valabil si saptamana asta cand veselia shot-urile uimitoare si surprizele de tot felul se vor tine lant.          

Sa nu uitam ca intrarea este libera.

Stilul anilor '80 va fi cuvantul de ordine in Clubul Goblin, miercuri incepand cu ora 18.30. Remember the 80's cu Bazooka, aceasta va fi petrecerea la care vei ajunge daca te hotarasti sa treci prin Goblin.
Intrarea este libera.

La final iti propun un alt eveniment care va avea loc la Sala Palatului si care se numeste "Chemarea pasarii de acasa".  Acesta este numele urmatorului spectacol semnat de Tudor Gheorghe, un eveniment unic si inedit, asa cum ne-a obisnuit maestrul.

Permanenta dragoste fata de publicul sau, dar si aprecierea pe care o primeste si o pretuieste, il onoreaza, si, in acelasi timp, il determina sa se reinventeze de fiecare data si sa revina cat mai des in fata acestuia cu noi reprezentatii.

Spectacolul "Chemarea pasarii de acasa" va cuprinde opere insemnate ale poetului si prozatorului Mircea Micu, ale carui volume, tiparite inainte de revolutie, precum si cele de dupa, au cunoscut o larga audienta in randul cititorilor, fiind publicate intr-un tiraj de peste un milion de exemplare.
Dupa "Stagiunea permanentelor frumuseti" ce s-a bucurat de un succes enorm, iata ca infatigabilul Tudor Gheorghe a pregatit, in stilu-i caracteristic, aceasta noua premiera remarcabila ce continua scopul maestrului de a aduce in atentia tuturor imaginea in stare pura a poeziei romanesti.

Bilete se pun in vanzare incepand cu data de 23 martie 2010, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet - et.
2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii – agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Nu pot sa inchei daca nu-ti propun si cateva piese de teatru din oras:

La TRAGEDIE DE CARMEN
ALADIN SI LAMPA FERMECATA
PINOCCHIO
18 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod