Ce faci marti?

In saptamana dinaintea Craciunului, Eva.ro iti recomanda sa mergi la film, sa asculti colinde si sa participi la vernisajul unei expozitii, insa sa le luam pe rand.
In saptamana dinaintea Craciunului, Eva.ro iti recomanda sa mergi la film, sa asculti colinde si sa participi la vernisajul unei expozitii. Sa le luam, insa, pe rand.

La capitolul film, iti sugeram sa mergi sa vezi pelicula "O poveste de Craciun". Inspirat din povestea clasica scrisa de Charles Dickens, filmul il prezinta pe Ebenezer Scrooge (Jim Carrey), un om de afaceri batran, zgarcit, posac si rautacios cu apropiatii sai, angajatul Bob (Gary Oldman) si nepotul Fred (Colin Firth).

In ajunul celui de-al saptelea Craciun de la moartea partenerului sau de afaceri, fantoma acestuia il viziteaza pe Scrooge, prevestind ca in acea noapte va fi vizitat de trei spirite: Spiritul Craciunului Trecut, Prezent si Viitor, fiecare dintre ele incercand sa ii arate batranului greselile pe care le-a facut in viata si ajutandu-l sa redescopere bunatatea si bucuria de a trai.

"O poveste de Craciun" il prezinta pe Jim Carrey in patru roluri diferite: Ebenezer Scrooge, Spiritul Craciunului Trecut, Spiritul Craciunului Prezent si Spiritul Craciunului Viitor.

Pelicula poate fi vizionta in Cinema City Cotroceni, la orele 17:15 19:15 21:15

Ceaiul aromat si turta dulce te asteapta marti, in Serendipity, incepand cu ora 20.00.
Toate acestea pentru un concert de colinde - din repertoriul romanesc si international - sustinut de Cvartetul Spiritum.

In cele din urma iti recomandam sa participi la vernisajul expozitiei "Curcubeul veseliei...2". Vor fi expuse pe simeze lucrarile micilor artisti, ce au urmat cursurile dedicate artelor plastice in perioada septembrie – decembrie 2009, in cadrul Atelierului de Creatie "Sultana".
21 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod