Ce faci luni?

La inceput de saptamana mergi la un concert, o petrecere si chiar la un festival. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 9 august:
La inceput de saptamana mergi la un concert, o petrecere si chiar la un festival. Iata recomandarile Eva.ro pentru luni, 9 august:

Concert ruePavlov - Tales of Estrangement

Clubul Taranului
Ora: 19.00


ruePavlov - Tales of Estrangement este un proiect muzical electroacustic, cu influente din zonele psihedelicului si minimalului, care se caracterizeaza printr-o succesiune de elemente dramatice cu repetitii matematice si improvizatie.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de Paul Danciu, compozitie, chitara, voce, aranjamente si a trecut prin mai multe etape, de la rearanjarea unor piese mai vechi, pana la gasirea unor noi forme de expresie si definitivarea materialului in forma actuala, dupa o serie de spectacole si inregistrari, cu participarea unor instrumentisti precum Calin Torsan, instrumente de suflat, Vasile Coverca, pian si Alex Kocsis, percutie.

Festivalul Art Boulevard - Bucharest Summer Urban Fest

Parcul Tineretului
Ora : 12.00-23.00


Primaria Municipiului Bucuresti, prin ArCuB si ArtMusic&Film, organizeaza editia a II-a  a festivalului ArtBoulevard – Bucharest Summer Urban Fest, in Parcul Unirii. 

Festivalul isi propune sa cuprinda forme de arta urbana ce se vor manifesta prin:            
– spatiu dedicat unei Galerii de Arta Urbana, ce include screening video, scena pentru spectacole si zone de expunere a lucrarilor de arta. Vei putea admira expozitii de fotografie si pictura, screening video, arta digitala, expozitii de arhitectura reprezentand atat tehnica traditionala cat si o abordare inovativa.
Intr-un cuvant este Urbanology.
– Scene Muzicale – Live, Downtempo & Uptempo            
– Workshop Area            
– Zone de proiectie video arhitecturala             
– Selected Brands            
– Kids Land – cercuri tematice educative si distractive            
– Eco-Thinking            
– Car TV            
– National Broadcasting             
– Diversidad – A Unique European Urban Experience

Petrecerea TRIP HOP EVENING

Club Goblin
Ora: 18.30

Intrare libera

8 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod