Ce faci luni?

Stiu ca lunea nici iarba nu creste, dar nici nu trebuie sa te lasi pe tanjeala ca-ti pierzi indemanarea in ale... distractiei.
Stiu ca lunea nici iarba nu creste, dar nici nu trebuie sa te lasi pe tanjeala, pentru ca-ti pierzi indemanarea in ale... distractiei. Eva.ro iti propune cateva evenimentele... usoare, numai bune pentru o zi de luni.

Incepem cu film si iti spun ca luni, 5 octombrie, poti urmari pelicula "District 9", in Baneasa Drive In Cinema, incepand cu ora 19.45.

Cu 30 de ani in urma, extraterestrii au luat contact pentru prima data cu omenirea. Toata suflarea Pamantului a asteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriase. Niciuna dintre acestea nu a venit. in schimb, extraterestrii erau refugiati; ultimii supravietuitori ai lumii lor naufragiati pe Pamant. Creaturile au fost plasate in ghetouri speciale create in Africa de Sud, iar pe masura ce natiunile lumii intarzie sa ajunga la un conses cu privire la soarta noilor oaspeti, rabdarea extraterestrilor incepe sa se termine. Sursa: Cinemagia.ro

In aceeasi zi poti merge la un concert Johnny Raducanu, care va avea loc la Hard Rock Cafe. "Mr.Jazz of Romania", dupa cum l-a numit celebrul jurnalist si muzician britanic Leonard Feather, revine ca invitat special pe scena Hard Rock Cafe in cadrul celei de-a doua sesiuni Blue Monday, de aceasta data insotit de clarinetistul Alin Constantiu, chitaristul Marian Georgescu dar si de catre distinsul dirijor Paul Mann. Spectacolul incepe la ora 20.30.

La final, site-ul 1801.ro te invita la petrecere. Club Goblin iti propune o dupa-amiaza si o seara chill, condimentate cu muzica pe care in mod normal nu o auzi des prin cluburi, dar care e compania perfecta pentru o cafea sau un ceai cald. La ora 18.30 va intra ultimul client. Intrarea este libera.

Tot la capitolul petrecere:

Party DON'T TRY THIS AT HOME



4 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod