Ce faci de Florii?

Duminica, 12 aprilie


Ziua de Florii incepe cu o vizita la targul Estetika & Wellness, un eveniment adresat pasionatilor de frumusete, specialistilor in beauty si consumatorilor de produse de infrumusetare. Targul, care are loc la Sala Palatului din Bucuresti, se afla la cea de-a sasea editie.

La eveniment vor fi prezenti hair stilisti, make-up artisti, specialisti in frumusete sau medici. Invitatii speciali sunt Dr. Oana Cuzino, Dr. Dana Jianu si patru masoterapeuti de renume: Francesco Franco, Fabio Boris Danisi, Michele Ranieri si Antonio Grignono.

Congresul International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques, editia a VI-a, destinat specialistilor din domeniul frumusetii, va gazdui o serie intreaga de conferinte, mese rotunde, demonstratii pe teme de cosmetica, hairstyling, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, wellness si SPA.

Anul acesta este special in ceea ce priveste evenimentele Estetika & Wellness.
"Les Nouvelles Esthetiques impreuna cu Fundatia Renasterea au pregatit un program special pentru femeile care au trecut prin experienta traumatizanta a cancerului de san sau col uterin. Acestea vor beneficia de sfaturile specialistilor si de consiliere gratuita", a declarat Carmen Okabe, publisher "Les Nouvelles Esthetiques".

Dr. Oana Cuzino va sustine initiativa esteticienelor de furnizare de servicii de infrumusetare pentru pacientele care sufera de cancer de col uterin si mamar, pentru a ajuta la reintegrarea lor sociala.

Targul Estetika & Wellness 2009

Locatie: Sala Palatului (Str. Ion Campineanu nr. 28)
Perioada de desfasurare: 9-12 aprilie 2009
Program de vizitare: 10.00-19.00.
Detalii pe www.LNE.ro, la tel.: 021 317 72 72 sau la adresa de email: office@LNE.ro.

La orele 15.00 si 18.30, Circul Globus te invita la spectacolul "D'ale bibicilor lui Caragiale".
Un spectacol uimitor, ce imbina arta teatrului cu arta celor mai grele acrobatii sustinute de membrii trupelor circului bucurestean.

Beneficiind de aportul unor actori talentati, regia si scenariul concepute de directoarea Brandusa Novac combina momente din cele mai cunoscute piese caragialiene - "O scrisoare pierduta", "D'ale carnavalului", "O noapte furtunoasa". Vei putea admira acrobatii, salturi spectaculoase, numere de dresura cu foci si cai, momente pe patine cu rotile, toate sub semnul comicului lui Caragiale.

Circul Globus iti propune un spectacol ludic plin de culoare, mis-en-scene, elemente acrobatice si dresuri in premiera, pe care nu trebuie sa il ratezi!

Spectacolul de circ "D'ale bibicilor lui Caragiale"

Locatie: Circul Globus (Aleea Circului nr. 15)
Data: duminica, 12 aprilie 2009
Orele: 15.00 si 18.30
Pret bilet: 25, 30, 40, 45, 50, 60 lei; 14 lei (grupuri organizate - scoli si gradinite)

Seara, la Teatrul de Comedie ai parte de o portie de ras pe cinste - incepand cu ora 19.00, se pune in scena piesa "Avarul indragostit", de Cristi Juncu, dupa "Avarul" de Moliere.


Regizorul Vlad Massaci declara: "Sunt prieten cu Cristi Juncu. Si scrie bine. Unim cele doua afirmatii si rezulta motivul pentru care am ales foarte libera lui adaptare dupa Moliere. De fapt, e o adaptare atat de libera, incat eu o socotesc piesa lui, a lui Juncu. Titlul are ghilimele tocmai din acest motiv, dar si pentru ca in textul lui Juncu nu avaritia este in prim plan, ci controlul si manipularea.

E o piesa despre lumea noastra, despre un conflict intre generatii, despre generatia care franeaza, si care nu mai pleaca, si despre tinerii care nu mai au loc. Suna grav, dar, de fapt, e o comedie duioasa".

Piesa de teatru "Avarul indragostit" de Cristi Juncu, dupa "Avarul" de Moliere

Regia: Vlad Massaci
Scenografia: Andu Dumitrescu
Cu: Ion Chelaru, Dorina Chiriac / Andreea Samson, Marius Florea Vizante / Dragos Huluba, Bogdan Cotlet, Laura Cret, Serban Georgevici, Aurelian Barbieru, Mirela Zeta, Angel Popescu, Ecaterina Tugulea, Domnita Iscr, Dan Tudor
Durata spectacolului: 1h 50'
Locatie: Teatrul de Comedie - Sala Mare (Str.
Sf. Dumitru nr. 2)
Data: duminica, 12 aprilie 2009
Ora: 19.00
Pret bilet: 21,20 lei

Pentru duminica, 12 aprilie, te-ar mai putea interesa urmatoarele evenimente:

Concert Simfonic
Opera "Faust"
Piesa de teatru "Egoistul" de Jean Anouilh
EESTEC Pirate Party
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod