Cartea germană, invitata de onoare la Bookfest

Un milion de volume aduse de 200 de expozanți și peste 300 de evenimente editoriale concentrate în câteva zile. Acesta va fi, în cifre seci, Bookfest 2013, târgul de carte care a început la

Un milion de volume aduse de 200 de expozanți și peste 300 de evenimente editoriale concentrate în câteva zile. Acesta va fi, în cifre seci, Bookfest 2013, târgul de carte care a început la Romexpo pe 29 mai, la București.

Anul acesta nu va fi numai o țară invitată, ci o limbă - germana - așadar avem scriitori și cărțile lor din Germania, Austria și Elveția. Zece autori de beletristică, eseistică și literatură pentru copii și tineret vor fi prezenți în aceste zile la București, la standurile editurilor care i-au publicat, și vor susține pe rând lecturi din cărțile lor.

Printre autorii care au confirmat prezența la Bookfest, sunt: Kirsten Boie, Uwe Tellkamp, Jan Koneffke, Josef Winkler, Michail Stavaric, Christian Kracht, Cătălin Dorian Florescu, Christian Haller. Filozoful şi eseistul Boris Buden va fi invitatul unei mese rotunde, alături de omologi români.

Sâmbăta va fi dedicată evenimentelor pentru copii și tineret. Autori și ilustratori din Germania, Austria și Elveția vor fi la târg într-un spațiu separat ce va cuprinde o expoziţie cu cei mai cunoscuţi ilustratori de benzi desenate din Elveţia.

Târgul se încheie duminică, 2 iunie, iar dacă vă numărați printre vizitatori și cumpărați vreo carte aveți ocazia să câștigați o bicicletă Pegas.

Găsiți aici programul complet al târgului, pe zile și orele de lansare ale diferitelor cărți, de la romane de dragoste la cărți pentru copii sau de diverse specialități.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod