nunta

Căsătorie cu repetiţie: Au făcut nunta de 100 de ori

Un cuplu care s-a căsătorit în 2015 a decis să călătorească în toată lumea şi să repete ceremonia în diferite locuri de pe glob.

Cheetah şi Rhiann Platt au reinventat instituţia căsătoriei. Din 2015, când au devenit soţ şi soţie, cei doi tineri au făcut peste 90 de ori pe şase continente, în aproape 30 de ţări!

Nu este atât de greu pe cât pare: cheltuiesc puţini bani pe transport, iar în bagaje îşi pun de fiecare dată aceeaşi rochie de mireasă şi acelaşi costum, iar nunţile le fac gratuit în diferite locuri publice. Poate n-o să credeţi, dar pozele le fac singuri, cu un smartphone montat pe trepied şi setat pe autodeclanşare, iar imaginile lor de nuntă rivalizează cu cele scumpe realizate de fotografi profesionişti.



Întrebat cum reuşeşte să scoată astfel de fotografii, Cheetah, "eternul mire" cu un nume glorios, a explicat zâmbind că nu-i deloc greu când o ai pe Rhiann în obiectiv.

Cei doi şi-au prezentat proiectul fotografic pe pagina de Facebook “Cheetah & Rhiann Platt” şi pe contul de Instagram, denumit @TheWorldWideWedding.

În această săptămână, Cheetah şi Rhiann Platt au mai făcut de câteva ori nunta pe Coasta de Est a Statelor Unite, înainte de a organiza ceremonia cu numărul 100 în Washington DC, chiar pe 4 iulie, de ziua Americii.

"Abia aştept! Va fi a 241-a zi naţională a Americii, iar noi vom face a 100-a nuntă în capitală.
Nu sunt un romantic, dar mă bucur că vom fi amândoi atunci"
, declara Cheetah înainte de nunta jubiliară.

Iată câteva dintre pozele de nuntă pe care cei doi tineri căsătoriţi de 100 de ori le-au făcut în toată lumea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod