Când basmele devin realitate: A cheltuit 9.000 de euro ca să fie prinţesă ca în poveştile Disney

Viaţa de prinţesă este o bucurie pentru Hannah. Ea nu-şi poate imagina viitorul altfel


Pasiunea sa pentru prinţesele Disney a ajutat-o să se vindece de anxietate, spune ea. "De când mă ştiu am fost obsedată de Disney. Toate prinţesele sunt atât de frumoase şi ştiu că atunci când le-am văzut prima oară mi-am dorit să fiu prinţesă când voi fi mare", îşi aminteşte tânăra. "Întotdeauna eram neliniştită când mă aflam într-un grup mare de oameni. Dar când îmbrac costumaţia de prinţesă şi o perucă blondă, mă simt minunat.

Copiii mă adoră şi mă simt fericită când le cânt. Prietenele mamei au început să o roage să vin şi la petrecerile copiilor lor. Am fost agăţată rapid", continuă ea.

"Întodeauna mi-am dorit să lucrez la Disney ca prinţesă. Dar nu sunt suficient de înaltă şi există o limită minimă de înălţime ca să lucrezi acolo. În schimb, să lucrez la petreci e minunat. Merg chiar şi la şase petreceri pe weekend şi îmi place, clar. Îmi place să interacţionez cu copiii - ei mereu cred că sunt o prinţesă adevărată.
Asta înseamnă că trebuie să ştiu totul despre filmele Disney pentru că pun tot felul de întrebări. Dar din fericire sunt atât de obsedată de filme încânt rareori e ceva ce nu ştiu"
, explică Hannah.

Personajul principal pe care tânăra îl interpretează este o prinţesă a zăpezii, îmbrăcată ca Elsa, din "Frozen". "Dar prinţesa mea favorită este Raspunzel. O iubesc aşa de mult, că mi-am şi tatuat-o pe coapsă", spune ea. "Am peste 20 de figurine Raspunzel care costă peste 200 de lire şi camera mea seamănă cu un altar dedicat prinţeselor Disney, cu păpuşi peste tot şi postere pe pereţi.
Iar cele patru peruci Raspunzel costă 800 de lire la un loc"
, asigură tânăra.

Hannah mai spune că nu a obosit să trăiască la fel ca o prinţesă Disney şi că la asta contribuie şi vizitele în scopuri caritabile pe care le face copiilor bolnavi din spitale: "Întotdeauna e minunat să pui un zâmbet pe chipurile lor. Disney e o parte atât de mare din viaţa mea şi nu ştiu ce m-aş face fără ea."

Pentru Hannah viaţa nu are farmec fără lumea Disney. "Nu cred că aş fi ajuns aici fără Disney.
Poate că oamenii cred că-s nebună să fiu aşa de obsedată de asta, dar nu mă văd să mă opresc curând. Am pus la bătaie toate economiile mele, dar a meritat fiecare bănuţ. Şi nu voi obosi niciodată să fiu o prinţesă adevărată"
, mărturiseşte ea.


Foto: Daily Mail

18 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod