Campanie Facebook: Îmbrăţişează un britanic pentru a-l convinge să rămână în UE!



Nu se ştie cum vor reacţiona britanicii, care sunt mai rezervaţi, la acest val continental de emoţie care se revarsă spre ei, notează The Guardian. Pentru mulţi dintre ei, ideea de a fi luat în braţe de cineva străin este alarmantă, scrie ziarul citat.

Ultimele sondaje de opinie indică un raport foarte strâns între votanţii anti şi cei pro europeni. 20% dintre britanici nu au însă o idee clară despre cum vor vota la scrutinul crucial din 23 iunie şi ambele tabere încearcă să câştige cât mai mulţi aderenţi din rândurile nehotărâţilor.

"Mesajul nostru nu este despre statistici, slujbe sau despre meritul regulilor UE pentru capetele de duş sau castraveţi.
Nu vrem ca Marea Britanie să se despartă de noi"
, se arată în manifestul postat pe site-ul campaniei, pleasedontgouk.com. "Mesajul nostru vine din inimă", transmit susţinătorii acţiunii. Rămâne de văzut dacă îmbrăţişările le vor topi inimile britanicilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod