Campanie Facebook: Îmbrăţişează un britanic pentru a-l convinge să rămână în UE!



Inspiraţi de această campanie, sute de cetăţeni din alte ţări europene au postat fotografii în care îşi îmbrăţişează prietenii germani, făcând apel la cei care nu s-au decis cum vor vota la Brexit, referendumul prin care se va stabili dacă Marea Britanie va părăsi sau nu Uniunea Europeană, relatează ziarul The Guardian.

Christine Ullman, o admiratoare germană a trupei britanice Pulp, a postat pe Instagram o imagine în care apare în timp ce îl îmbrăţişează pe solistul Jarvis Cocker.
Într-un alt mesaj, de astă dată pe Twitter, o femeie a postat o poză în care îmbrăţişează o statuie a scriitoarei Virginia Woolf.

Alţii n-au găsit britanici pe care să-i îmbrăţişeze, dar au ales să-şi facă un selfie în locuri reprezentative pentru Marea Britanie. "Londra este cel mai bun loc din lume, datorită amestecului de culturi", a scris Roberta Cucuzza.

Katrin Lock, care a locuit timp de şapte ani la Londra, a declanşat campania în februarie, dar aceasta "a decolat" abia în ultimele trei luni, când mulţi britanici au postat imagini în care îi îmbrăţişau pe imigranţii care au venit în Europa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod