La Paris, somnul de frumuseţe se face la metrou

Viaţa din metroul parizian mă captivează. Şi mă surprinde de fiecare dată. Nu mi-am imaginat niciodată că cei care frecventează acest mijloc de locomoţie subteran (şi de suprafaţă) îmi

Viaţa din metroul parizian mă captivează. Şi mă surprinde de fiecare dată. Nu mi-am imaginat niciodată că cei care frecventează acest mijloc de locomoţie subteran (şi de suprafaţă) îmi pot suscita interesul în aşa hal.

Poate că dacă aş fi precum foarte mulţi dintre călătorii parizieni, adică cablată (cu căştile iPhone-ului adânc băgate în urechi), butonând frenetic telefonul inteligent, pasivă/ignorantă la ceea ce se întâmplă în jurul meu, mi s-ar părea totul absolut normal.

Am adunat câteva poze pe care le voi publica în viitorul apropiat (cu poveste cu tot), fotografii care fie m-au lăsat cu gura căscată, fie m-au amuzat (sau amândouă la un loc).

Acum câteva săptămâni, de exemplu, în aşteptarea metroului, pe peronul liniei 9, preţ de 4-5 minute, un “muncitor la birou” (după port) şi-a făcut somnul de frumuseţe, cu tot cu “masca” din dotare.

Bună strategie, nu? Când e vorba de frumuseţe, parizianul nu pierde nicio secundă.

Citeşte mai mult pe blogul meu Nicol Buburuza, între Franţa şi România, niciodată rătăcită sau urmăreşte-mă pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod