Destinatii pentru o "vacanta de urgenta"

Ai muncit atat de mult anul acesta, incat nici nu ai avut timp sa-ti planifici concediul si crezi ca ai ratat orice sansa de a pleca de acasa

Ai muncit atat de mult anul acesta, incat nici nu ai avut timp sa-ti planifici concediul si crezi ca ai ratat orice sansa de a pleca de acasa vara aceasta. Nu intra in panica! Am gasit pentru tine destinatii pentru o vacanta... "de urgenta".

Poate crezi ca este prea tarziu pentru a-ti organiza o vacanta asa cum iti doresti. Chiar daca suntem in plin sezon, agentiile de turism pregatesc sejururi, circuite turistice si excursii pentru "intarziati", cei care din diverse motive nu au avut posibilitatea de a-si rezerva o vacanta din timp.

Iti propunem un circuit turistic de 15 zile in Peninsula Iberica, sa faci "cunostinta" cu cele mai interesante orase din Spania si Portugalia, un weekend in Antalya, un sejur in Thassos, "insula de smarald", precum si o vacanta in "Insula Afroditei", Larnaca, din Cipru.

Daca vrei altceva decat briza, valuri, nisip si cauti sa te refugiezi de urgenta intr-un loc in care sa uiti de toate, sa te deconectezi complet pentru cateva zile, sa te relaxezi si sa te intorci ca noua, afla ca exista si astfel de locuri. Poti alege locuri mai racoroase, poti pleca la munte si poti opta pentru ceva mai mult decat traditionala Valea Prahovei cu la fel de traditionalele ei statiuni.

Daca ai obosit de larma orasului, de cladiri, de asfalt si cauti o metoda pentru a iesi din aceasta stare, iti propunem un experiment. Daca esti adepta vacantelor al caror confort se masoara de la cel putin doua stele in sus, atunci nu experimenta. Acest experiment este adresat persoanelor care adora zonele muntoase, care obisnuiesc sa isi petreaca week-end-urile pe Valea Prahovei si pentru care nicio statiune din zona nu mai are secrete. Evident ca sunt persoane care vor altceva si pentru care pana si ofertele "last minute" nu mai sunt valabile.

   Vacanta in afara tarii

   Evadeaza in natura!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod