Cele mai frumoase fotografii de călătorie: 20 de imagini superbe din toată lumea

O dimineață minunată în Santorini, Luminile Nordului surprinse în Norvegia și o piață plutitoare în Thailanda se numără printre secvențele superbe apreciate într-un concurs al celor mai frumoase fotografii de călătorie.
Puternic afectate de pandemie, vacanțele se dovedesc o aventură dificilă și destul de riscantă în acest an. Dar nimic nu ne poate opri să visăm, să ne facem planuri pentru "data viitoare" și să sperăm că ne vom lua revanșa când lucrurile vor reveni la normal!

O sursă bună de inspirație este concursul foto organizat de CEWE. Compania germană de prelucrare fotografică cu sediul în Oldenburg a publicat recent o colecție de imagini înscrise în ediția 2019 a concursului CEWE Photo Award, cea mai mare competiție foto din lume.

Cele 20 de imagini selecționate au fost înscrise în categoria călătorii & cultură la ediția de anul trecut a competiției care premiază cele mai bune fotografii din toată lumea.

Înscrierile pentru ediția 2020 au fost deschise recent atât pentru fotografii profesioniști, cât și pentru cei amatori.
Tema din acest an este "Lumea noastră e frumoasă", scrie Daily Mail. Există 10 categorii, de la fotografie aeriană la animale și peisaje, călătorii și cultură, și altele pentru care concurenții pot să aplice până în mai 2021.

Iată cele mai frumoase fotografii de călătorie de anul trecut care te pot inspira pentru a participa la acest concurs și pentru alegerea unei destinații de vacanță!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod