5 destinaţii exotice unde să evadezi în luna septembrie

Toamna se apropie cu paşi mărunţi, dar siguri, iar vacanţa de vară rămâne o frumoasă amintire ce te va bâtui cel puţin un an de acum încolo. Totuşi, dacă nu ai apucat să-ţi iei concediu în această vară ori ţi-au mai rămas zile libere şi vrei să evadezi din cotidian în această toamnă, avem cele mai bune sugestii pentru tine!
Toamna se apropie cu paşi mărunţi, dar siguri, iar vacanţa de vară rămâne o frumoasă amintire ce te va bâtui cel puţin un an de acum încolo. Totuşi, dacă nu ai apucat să-ţi iei concediu în această vară ori ţi-au mai rămas zile libere şi vrei să evadezi din cotidian în această toamnă, avem cele mai bune sugestii pentru tine!

Unde mai pui că preţurile nu vor mai fi atât de ridicate ca în lunile iulie-august, iar dacă te hotăraşti de pe acum unde vrei să mergi, poţi găsi oferte cu discount-uri destul de atrăgătoare.

1. Insula Martinica

Martinica arată superb la început de toamnă. Insula se află în partea estică a Caraibelor şi este un departament de peste mări al Franţei. Dacă eşti atrasă de cultură şi te pasionează melanjul de culturi, atunci Martinica este destinaţia perfectă pentru tine. Aici poţi asculta muzică antileză şi poţi savura delicioase fructe de mare sau preparate tradiţionale.

Un sejur în insula Martinica în luna septembrie costă cel puţin 1200 de euro, pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele.

2. Bali

Bali este unul dintre locurile în care trebuie să ajungi cel puţin o dată in viaţă. Bali este o insulă mică din Indonezia, în care tradiţionalul se îmbină armonios cu modernul. Intr-un loc anume poţi admira temple străvechi, încărcate de istorie şi poveşti uimitoare, iar la doi paşi mai in faţă ţi se infăţişează clădiri din sticlă, somptuoase şi opulente prin comparaţie.

Ia-ti iubitul şi petreceţi împreună un sejur de vis în septembrie in Bali. Un sejur cu 8 nopţi de cazare în această perioadă a anului costă cel puţin 1200 de euro de persoană.

3. Thailanda

Thailanda a devenit în ultimii ani una dintre destinaţiile preferate ale europenilor, nu doar datorită multitudinii de activitaţi distractive ce pot fi întreprinse acolo, ci şi datorită exotismului tipic pentru Asia.

Poţi lua o cină romantică în timp ce te plimbi pe apă, poţi vizita Bangkok-ul şi poti trece în vizită pe la Marele Palat Regal sau pe la Templul lui Budha. Un sejur de 7 zile in Thailanda începe de la 1500 de euro de persoană.

Nu uita să treci pe la SPA, pentru o experienţă cu totul şi cu totul inedită!

4. Antigua

Antigua este situată în mijlocul insulelor Leeward din estul Insulelor Caraibe. Este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase destinaţii exotice din lume, iar în septembrie te vei simţi aici ca peştele în apă. Soarele nu mai arde atât de tare, iar vântul adie usor, făcându-te sa te simţi ca într-un mic paradis.

Fie că vrei să mai prinzi câteva zile de plajă pe celebrele plaje din Antigua, fie că vrei să admiri recifii de corali sau să vizitezi împrejurimile, Antigua este locul ideal pentru tine. Un sejur în Antigua costă în jur de 1100 de euro de persoană.

5. Republica Domninicană

Republica Dominicană este o destinaţie exotică senzaţională atât dacă alegi să pleci singură în vacanţă, cât şi dacă mergi cu iubitul tău. In septembrie, găseşti vreme ideală pentru plajă, iar nisipul fin te va face să-ţi doreşti să te muţi definitiv acolo.

Un sejur de 7 nopţi in Republica Dominicană, la hotel de 5 stele, în sistem all-inclusive costă 800 de euro de persoană.
25 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod