10 plaje din America de Sud pe care trebuie să le vizitezi

America de Sud sau America Latină are foarte multe de oferit. De la peisajele interesante până la cultura aparte nu vei avea timp să te plictisești în timp ce asculți muzică, observi vegetația din păduri, vezi munții și, mai ales, te relaxezi pe cele mai frumoase plaje din lume.
Plajele din America de Sud sunt preferate de mulți turiști datorită aspectului special, centrelor de spa, mâncării delicioase și a speciilor interesante de păsări și flori.

 
Iată ce plaje din America de Sud ar trebui să vizitezi cât mai curând:

 
1. Parcul Național Tayrona, Columbia

Este localizat lângă Santa Maria, fiind o locație ideală pentru scufundări. Apele din Columbia au culoarea turcoazului și vei întâlni la tot pasul hamace în care te poți relaxa în timp ce admiri priveliștea. De asemenea, poți fi cazat în stil eco, în colibele cu aspect tradițional construite special pentru turiști. Bucură-te de preparatele delicioase din fructe de mare vizitând restaurantele de pe plajă sau mergi la un spa pentru un tratament revigorant.

 
2. Puerto Lopez, Ecuador

Se află lângă Parcul Național Machalilla și este locația perfectă pentru a observa păsările și balenele fără să plătești sume impresionante. Plaja este renumită pentru pădurea densă de lângă țărm, care adăpostește foarte multe specii de păsări.
De asemenea, plaja Los Frailes din parcul din apropiere este considerată una dintre cele mai relaxante din lume.

 
3. Mancora, Peru

Plaja Mancora este situată în Piura, Peru și este un centru renumit pentru aventuri și observarea animalelor sălbatice. De asemenea, are o viață de noapte intensă, cu multe petreceri și distracție la orice oră. Este o locație aleasă foarte des de surferi, cu apă transparentă, cer lipsit de nori și foarte albastru, plus nisip fin și curat.

 
4. Zapallar, Chile

Este una dintre plajele cel mai bine conservate din Chile, fiind situată într-un golf care are forma unei potcoave. Este cunoscută pentru vinurile bune și posibilitatea de a face skydiving.

 
5. Carilo, Argentina

Plaja Carilo este situată foarte aproape de Pinamar, în Argentina. Este foarte apreciată pentru șansa de a face un grătar delicios și de a înota în apa foarte curată.
Peisajul este idilic, cu nisip fin și auriu, plus posibilități foarte variate de cazare pentru turiști.

 
6. Jose Ignacio, Uruguay

Este o stațiune turistică de lux situată în Uruguay. Această plajă este cunoscută pentru ambientul deosebit, marcat de muzica bună și mâncarea delicioasă. Atrage foarte multe celebrități care vor să ia o pauză de la stresul și tensiunea constantă. Nisipul este bej, foarte fin și toate hotelurile din această zonă sunt de lux, oferind orice facilitate la care te-ai putea gândi.

 
7. Punta del Diablo, Uruguay

Este localizată lângă un sat de pescari, în Uruguay. Este o plajă foarte căutată de turiști datorită costurilor mai reduse și aromei emise de grătarele pe care le întâlnești la tot pasul. În fiecare an numărul de vizitatori crește, așa că este cazul să mergi și tu să o vezi înainte să devină prea aglomerată.

 
8. Baia do Sancho, Brazilia

Se află în Fernando de Noronha, în Brazilia, și este cunoscută pentru fauna subacvatică extrem de variată. De obicei este vizitată de turiștii care sunt dispuși să cheltuiască destul de mult pentru a se distra.
Scufundările sunt foarte populare și vei avea ocazia să înoți cu delfinii.

 
9. Ipanema, Rio de Janeiro

Este una dintre cele mai atractive plaje din Rio de Janeiro. Are hoteluri foarte bine dotate și restaurante de lux, cu o gamă variată de preparate și meniuri complexe, care te vor răsfăța la fiecare masă sau gustare. Este ideală pentru vacanțele în familie și pentru înot.

 
10. Jericoacoara, Brazilia

Este un loc foarte romantic, dar se potrivește și cu vacanțele turiștilor care sunt interesați de sporturile nautice. Plaja este foarte întinsă și îți poți găsi inspirația plimbându-te pe nisipul fin sau înotând în apa cristalină. Este o plajă de lux, fiind adesea selectată drept fundal pentru ședințele fotomodelelor de succes din Brazilia.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
21 Iulie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod