Cadouri pentru amândoi, de Valentine’s Day

În fiecare an, te-ai întrebat ce cadou de Sfântul Valentin îi poți face, pentru a fi cât mai romantic. Însă, de cele mai multe ori, cadourile de care vă puteți bucura împreună aduc cel mai mult romantism de Ziua Îndrăgostiților.
Băneasa Shopping City îți propune mai multe cadouri unice, pe care să le împarți cu persoana iubită:

1. O cutie pentru cele mai frumoase amintiri în doi
De la fotografiile din vacanță, la primele bilețele de dragoste, sau prima floare primită în dar și uscată între paginile unei cărți, amintirile pe care le aveți împreună ar trebui păstrate cu grijă. Strânge-le într-o cutie în formă de inimă (23 lei, Cărturești) și dăruiește-i-o de Ziua Îndrăgostiților! Va fi plăcut surprins și va vedea cât de mult înseamnă dragostea voastră pentru tine!

2. Un răsfăț pentru papilele gustative

Se spune că dragostea trece prin stomac, așa că, răsfață-ți iubitul cu un deliciu romantic: prăjitura Ispahan (26,9 lei, Chocolat), în ediție specială de Valentine’s Day.
Creată de Chocolat special pentru a fi savurată de îndrăgostiți, aceasta conține cremă cu lychee și petale de trandafir îmbrăcată într-un macaron fin și zmeură proaspătă.

3. Un ghid pentru mai multă „sare și piper” în dormitor
„How to Think More About Sex” de Alain de Botton (49 lei, Cărturești) este una dintre cele mai apreciate cărți despre sexualitatea modernă, despre relația dintre dorință și iubire, sau aventură și fidelitate. Chiar dacă relația voastră excelează la capitolul intimitate, acest ghid vă va ajuta cu siguranță să vă înțelegeți mai bine unul pe celălalt, chiar și în momentele dificile. Citiți-o împreună, sau alternați: o zi tu, o zi el. Iar pentru a nu uita unde fiecare dintre voi a rămas cu lectura, folosiți două semne de carte jucăușe de la Kikkerland (28 lei, Cărturești).


4.
Un „DA” din toată inima

Una dintre cele mai dificile sarcini pentru un bărbat este găsirea inelului de logodna perfect. Dacă bănuiești că te va cere în căsătorie de Sfântul Valentin, fă-i munca mai ușoară oferindu-i indicii subtile despre gusturile tale și mărimea inelelor pe care deja le ai. Dă Like fotografiilor cu cele mai frumoase inele de pe Facebook, sau oprește-te în fața vitrinelor atunci când mergeți împreună la cumpărături. Vestea bună este că, de Valentine’s Day, bijuterii precum Teilor oferă promoții pentru inelele cu diamant (prețuri cuprinse între 960 – 2980 de lei pentru modele cu diamant și safire sau smaralde).

5. Parfum senzual pentru momentele în doi

Cine a spus că un parfum feminin este un cadou doar pentru tine? O aromă atent aleasă, provocatoare și misterioasă, poate fi un adevărat răsfăț pentru simțurile iubitului tău!  Surpinde-l cu un parfum suav, cu eseță de tuberoze, considerată încă din Antichitate un puternic afrodiziac, cum este GLAM LOVE by Giulia Nahmany (149 lei), și poți fi sigură că vei primi complimente pe măsură!

6.
Arome unice si delicate

Dacă știi că aromele delicate sunt pe placul lui, alege parfumul Helene (Beautik Haute Parfumerie). Notele proaspete florale se îmbină cu mireasma de fructul pasiunii, în această creație inspirată de povestea de dragoste dintre Napoleon Bonaparte și Albine de Vassal, care a dat naștere unui copil pe nume Helene.



7. O zi întreagă de distracție într-o atmosferă unică
Ce poate fi mai distractiv sau mai romantic decât o zi întreagă în care să vă bucurați de jocuri în doi? Grand Combo, spațiul de divertisment din Băneasa Shopping City, îi așteaptă pe îndrăgostiți să se bucure de cea mai distractivă petrecere de Valentine’s Day! Pe 14 februarie, provoacă-l pe iubitul tău la o partidă de bowling sau biliard, întreceți-vă în jocuri pe Xbox, sau testați-vă abilitățile de pilot în simulatoarele auto! Va aprecia inițiativa și spiritul tău de aventură.
Și, după ce ați luat la rând toate atracțiile, răsfață-l cu o cină la care orice bărbat visează: cei mai mari burgeri din oraș, preparatul-vedetă de la Combo Diner.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod