Bronzaţi parţial: S-au făcut de râs fiindcă n-au folosit crema de protecţie solară

Valul de caniculă care a lovit Marea Britanie i-a prins pe mulţi nepregătiţi. Aceştia s-au bronzat parţial şi au devenit ţinta ironiilor pe internet.
Zilele toride din weekend i-au cam surprins pe unii, în ciuda avertismentelor lansate de meteorologi. Au fost destui care au renunţat la orice măsură de protecţie şi s-au expus la soare. Rezultatul nu-i deloc surprinzător: temerarii care nu şi-au pus mintea la contribuţie suportă acum ironiile usturătoare ale prietenilor şi utilizatorilor reţelelor de socializare, dar şi supliciul durerilor provocare de arsuri.

"Victimele" sunt în general tineri care au participat la diverse festivaluri sau meciuri, precum şi la alte activităţi în aer liber organizate în weekend şi care nu s-au gândit să aplice crema de protecţie solară.
Cum temperaturile le-au depăşit chiar şi pe cele din Spania, foarte mulţi au suferit arsuri solare puternice, relatează Daily Mail. Şi nici măcar nu s-au ales cu un bronz uniform, imaginile postate pe reţelele de socializare stârnind multe hohote de râs. Iată ce se întâmplă când eşti comod şi nu foloseşti crema de protecţie solară!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod