Adevărul despre imaginile superbe din călătoriile în jurul lumii

Călătoria frumoasă prin lume are un preţ serios: Chanel şi Stevo nu se feresc să muncească pentru a face rost de bani, dar se bucură de stilul lor de viaţă


"Nu sunt genul de persoană potrivită pentru toate astea. Nici nu am slăbit, nu mănânc 100% sănătos. În cea mai mare parte, hrana noastră e compusă din biscuiţi cu gem. Dormim doar cinci ore pe noapte şi tot timpul cărăm după noi bagaje grele. Dar credeţi-mă, toate astea merită. Pentru noi, genul ăsta de viaţă este un paradis.

Sigur, trebuie să muncim mult, dar imediat ce terminăm partea asta suntem liberi să facem ce vrem: să umblăm, să explorăm, să descoperim, să ne bucurăm", a povestit tânăra.

"Această aventură ne-a oferit câteva lecţii importante - unele pe care nu le-am fi învăţat dacă am fi continuat să lucrăm în publicitate. Momente ca acestea ne învaţă să fim modeşti şi să ne bucurăm de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima din viaţa noastră", a spus, la rândul său, Stevo.


El a dezvăluit şi ce anume îi împinge tot timpul înainte în această aventură, chiar dacă banii nu le pică din cer şi tot ce e frumos are un preţ consistent: "Când eram abia la începutul călătoriei noastre, am făcut un jurământ - să nu renunţăm niciodată, să nu dăm înapoi. Şi vrem să-i inspirăm şi pe alţii să-şi părăsească zona de confort, să înţeleagă că nimic nu-i mai incitant şi mai înălţător decât să spună într-o zi <<Nu>> unei existenţe obişnuite şi <<Da>> acestei vieţi pe care şi-o pot oferi!".

Fotografiile din călătorii, dar mai ales povestea lor nefardată, le-a adus celor doi tineri sud-africani o mulţime de admiratori care îi apreciază pentru ceea ce fac dar mai ales pentru faptul că sunt sinceri şi deschişi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod