Adele, nemulțumită de cazarea primită: Cânta la Caesar’s Palace, dar s-a cazat la rivalul The Wynn

Cântăreața Adele s-a mutat într-un cazinou rival, din Las Vegas, în timpul contractului cu Caesar’s Palace, nemulțumită de cazarea primită.
Spectacolele din Las Vegas au tot fost amânate, până s-au lansat, în cele din urmă, în weekendul ce tocmai a trecut, iar recenziile au fost triumfale. Însă Adele nu a fost deloc mulțumită de cazarea oferită de Caesar’s Palace.

Adele
 a urcat vineri pe scena de la Caesar’s Palace, unde a susținut un spectacol sold-out, a cântat numai hituri, iar aplauzele publicului au fost furtunoase.
 

Și-a luat echipa și s-a cazat la The Wynn
  

Cu toate acestea, noaptea, în loc să se culce în apartamentul luxos oferit de Caesar s Palace, ea a optat pentru cazare la cazionul rival, The Wynn, în urma unui dezacord cu privire la apartamente.
 
Potrivit unor surse, apartamentul care i s-a oferit la Caesar’s nu a fost la fel de bun ca cel primit înainte de artiștii faimoși care au mai susținut acolo spectacole, așa că Adele s-a mutat rapid, împreună cu echipa ei, la alternativa din apropiere: cazinoul rival The Wynn.
 
O sursă din interior a spus: „Este un superstar care poate face orice vrea ea”.
 
Se crede că ea va sta acum într-o vilă privată din complexul Wynn, favorită printre celebritățile care vin în Las Vegas.
Alegerea vine în urma  ofertei altor apartamente elegante la Caesar’s, iar artista va face naveta la concertele ei.
 
Spectacolele ei ar fi trebuit să înceapă în ianuarie, dar au fost anulate cu câteva ore înainte de prima seară, atunci când cântăreața le-a spus în lacrimi fanilor că „pur și simplu nu era pregătită” pe fondul problemelor de producție.


Fanii, supărați pe artistă
  

Ea a renunțat brusc la angajamentele din orașul american în urmă cu 10 luni din cauza restricțiilor anti COVID19. 
Anunțul din ianuarie 2022 i-a adus însă critici pe rețelele de socializare deoarece mulți fani ai cântăreței își făcuseră aranjamente pentru concertele"Weekends with Adele". 
 
Ea a apărut în cele din urmă în Sin City, cum i se mai spune Las Vegas-ului, weekendul trecut - recunoscând că nervii îi dominau mentalitatea și de aceea și-a tot amânat spectacolele.
 
Ea a spus: „Sunt atât de nervoasă și sunt atât de speriată și sunt atât de fericită.
Nervii mei sunt scăpați de sub control. Este o săptămână decisivă pentru mine săptămâna aceasta.”
 
Ea a postat online, joi seara, un mesaj, în care spune că niciodată nu a fost mai nervoasă înainte de un spectacol.
Pe scenă, în fața unui public de 4.000 de persoane, printre care și fiul ei Angelo, ea a spus: „Vă mulțumesc foarte mult că ați revenit la mine. Se pare că va fi exact cum mi-am imaginat că va fi: grandios.”
 
Pe fondul ovațiilor înainte și după spectacol, Adele a spus că acest concert a fost „pur și simplu perfect”.
Și, judecând după recenziile primite, ea nu a apreciat greșit, ci chiar așa a fost.
 
Adele are 34 de ani și a fost prima căreia i s-a acordat premiul „Critics' Choice” de BRIT Awards, fiind numită„Talentul anului 2008”.
La Premiile Grammy din 2009, a câștigat trofeele pentru „Cel mai bun artist debutant” și „Cea mai bună voce pop”.  
21 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod