A trimis o scrisoare fără să ştie adresa, iar plicul a ajuns la destinaţie. Cum a fost posibil?

Un turist islandez a trimis o scrisoare deşi nu ştia adresa destinatarului. Plicul a ajuns unde trebuie, dar trebuie să vezi ce soluţie a găsit ca să-l ajute pe poştaş!

Bărbatul era disperat pentru că nu ştia adresa persoanei căreia i-a scris, dar asta nu l-a descurajat. Tot ce cunoştea era numele localităţii, aşa că a scris pe plic - "Ţara: Islanda. Localitate: Búðardalur."

Búðardalur nu-i o aşezare foarte mare, iar acest lucru l-a ajutat. Din fericire, islandezul are o memorie bună, aşa că a scris pe plic mai multe indicaţii care să-l ajute pe poştaş să ducă scrisoarea unde trebuie. În dreptul numelui destinatarului, islandezul a scris aşa: "O fermă de cai a unui cuplu de danezi-islandezi cu trei copii şi multe oi!".


 
Omul a mai adăugat un detaliu pe care şi l-a amintit: "Femeia daneză lucrează la un supermarket din Búðardalur". Şi ca să fie şi mai bine înţeles, a desenat şi o mică hartă cu poziţia casei, aşa cum o ţinea el minte, relatează site-ul distractify.com.

Islanda

Ei bine, scrisoarea a ajuns la destinaţie. Cum oamenii din Búðardalur se ştie bine între ei, ca în orice comunitate mică, poştaşul a înţeles indicaţiile şi a livrat scrisoarea familiei respective.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod