8 din 10 femei îşi editează pozele de vacanţă înainte de a le posta pe internet

Studiul a arătat că 95% dintre persoane distribuie fotografii din vacanţă pe reţelele sociale, precum Facebook, Instagram şi Twitter


Totodată, 76% dintre femei s-au simţit "ruşinate" după ce o prietenă sau o rudă au distribuit o fotografie cu ele care lor nu le plăcea.

58%dintre femei şterg pozele făcute de soţii sau iubiţii lor pentru a se asigura că doar cele mai măgulitoare rămân
De asemenea, 57% dintre ele le-au cerut prietenilor sau rudelor să şteargă fotografiile de pe site-uri precum Facebook, deoarece acestea erau nefavorabile.
"Pentru că arat prea grasă", este principala scuză pentru ştergerea fotografiilor.

De asemenea, 82% dintre femei au recunoscut că şi-au editat fotografiile din vacanţă şi le-au şters pe cele care erau nefavorabile, chiar dacă celelalte persoane din poze arătau bine. 58% dintre femei şterg pozele făcute de soţii sau iubiţii lor pentru a se asigura că doar cele mai măgulitoare rămân.

Pe de altă parte, 34% dintre femei folosesc filtre pe site-uri precum Instagram pentru a modifica pozele astfel încât să arate bine, înainte de a le publica pe reţelele de socializare şi a le împărtăşi cu prietenii, relevă studiul citat de Medisfax.

Totodată, un sfert dintre femei spun că au fost inspirate să-ţi editeze pozele de vacanţă, deoarece s-au simţit "intimidate" de fotografiile de pe plajă ale celebrităţilor care arată foarte bine în costum de baie, precum Elle Macpherson şi Gwyneth Paltrow.

Studiul a mai arătat că femeile se ocupă cu distribuirea fotografiilor din vacanţă în 74% din cupluri.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod