14 lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre filme celebre. Te vor șoca!

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Poate ai văzut de nenumărate ori unele producții cinematografice celebre precum "Nașul", "Titanic" sau "Forrest Gump". Ai putea crede că știi totul despre ele și nimic nu te mai poate surprinde. Dar te înșeli!
Iată câteva dintre cele mai surprinzătoare detalii pe care sigur nu le știi despre unele filme faimoase, prezentate de brightside.me:

"Familia Bundy" / "No Country for Old Men"

Aceeași ediție a unui ziar a apărut pe ecrane timp de 40 de ani. În aceste imagini îl poți observa în serialul "Familia Bundy", care a fost difuzat pentru prima dată în 1987, dar șintr-o scenă din filmul "No Country for Old Men", din 2007.
"Nașul"

Mulți dintre cei care au participat la filmările de grup pentru scena nunții din "Nașul" erau cu adevărat gangsteri și rudele lor. "The Godfather" a fost printre primele filme care au adus în prim-plan lumea internă a clanurilor mafiote din America și mai mult decât atât, a fost primul film care a avut "binecuvântarea" unora dintre cei mai influenți capi ai mafiei.
Iar unii dintre gangsteri și-au dorit să participe la filmări."Tăcerea mieilor"

Anthony Hopkins, care a câștigat un premiu Oscar pentru rolul său din "Tăcerea mieilor", apare în film timp de numai 16 minute.  

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • virginica pe 25 Oct 2017, 12:03
    big shit

    moama, daca nu stiam astea muream de prosti (dar nu atat de ca mircea badea)

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod