14 lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre filme celebre. Te vor șoca!



"Avocatul diavolului"

Meciul de box la care sunt spectatori Al Pacino și Keanu Reeves în acest film a fost unul real. Meciul, care a fost disputat pentru titlul de campion mondial, s-a desfășurat pe 4 octombrie 1996. Cei doi sportivi care au boxat au fost Roy Jones Jr. și Bryant Brannon, primul câștigând meciul.




"Academia de poliție"

După lansarea filmului de comedie "Academia de poliție", numele Tackleberry a devenit unul foarte popular. În SUA, în agențiile de poliție, acest termen era folosit pentru a numi angajații care făceau abuz de armă și abia așteptau oportunitățile ca să-și folosească pistolul din dotare.




"Forrest Gump"

Acțiunea din celebrul film "Forrest Gump" începe pe când personajul principal era copil. De-a lungul filmului, îl vedem în ipostaza de copil, adolescent și adult.
Iar la începutul fiecăreia dintre aceste etape, Forrest poartă o cămașă cu carouri albastre. La finalul filmului, fiul lui Forrest poartă același tip de cămașă.




"Prietenii tăi"

Un fan al serialului de comedie "Friends" a calculat că până la finalul celor zece sezoane, Joey ajunge să îi datoreze lui Chandler 119760 de dolari.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • virginica pe 25 Oct 2017, 12:03
    big shit

    moama, daca nu stiam astea muream de prosti (dar nu atat de ca mircea badea)

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod