14 lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre filme celebre. Te vor șoca!



"The Shining" / "Toy Story"

Mocheta din fața camerei lui Sid din animația "Toy Story" este exact la fel ca cea din holul hotelului care apare în filmul de groază The Shining. Este exact același hol în care Jack Nicholson încearcă să-și ucidă soția și fiul cu un topor.





"Tăcerea mieilor"

Oricine a văzut acest film poate recunoaște posterul cu un fluture ce are un craniu desenat pe spate. Dar sunt puțini cei care au observat că de fapt craniul este la rândul său format din imagini ce reprezintă nudurile a cel puțin șase femei.




"Titanic"

Celebrul portret pe care Jack i-l face lui Rose în filmul "Titanic" a fost de fapt desenat de regizorul filmului, James Cameron, la fel ca și celelalte imagini din albumul lui Jack.

Deși s-a spus că povestea de iubire din film a fost pură ficțiune, este posibil ca James Cameron să se fi inspirat din viețile unor persoane care s-au aflat la bordul faimosului vas. Unul dintre aceștia a fost Jack Thayer Jr., unul dintre supraviețuitori.
Se crede că acesta a fost inspirația pentru personajul Jack Dawson, interpretat de Leonardo DiCaprio. Spre deosebire de Jack din film, Thayer a fost pasager la clasa I și, potrivit unor surse, ar fi avut o aventură cu o tânără actriță aflată la bordul vaporului.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • virginica pe 25 Oct 2017, 12:03
    big shit

    moama, daca nu stiam astea muream de prosti (dar nu atat de ca mircea badea)

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod