Cele mai frumoase plaje

10 imagini din Paradis: Cele mai frumoase plaje, văzute din cer

Fotograful Gray Malin călătorește în toată lumea pentru a poza din elicopter cele mai frumoase plaje.

Cinci ani a petrecut Gray, documentându-se şi căutând plajele perfecte, pe care să le fotografieze dintr-o perspectivă nouă. Adică din zbor. Agăţat cu chingi speciale, bine fixate de un stâlp al elicopterului, fotograful din Los Angeles a călătorit în toată lumea, din Africa în Australia şi din America de Sud în Mexic.

Imaginile sale superbe surprind formele geometrice ale umbrelelor şi turiştii care fac surfing pe valurile turcoaz ale oceanului, o sărbătoare vizuală a culorii, luminii, formelor şi strălucirii soarelui, aşa cum spune chiar el.

Gray Malin a reunit imaginile într-un proiect pe care el l-a numit "À la Plage", creat în 2011, când el a realizat mai multe fotografii aeriene ale plajelor din Miami.

De atunci, a ajuns până în Antarctica, în căutarea celor mai frumoase plaje. Fotografiile realizate au fost incluse într-un album, intitulat "Beaches", care se vinde cu 25 de dolari bucata.

"De multe ori oamenii au impresia că pozele au fost făcute cu o dronă sau că au fost create pe computer, dar eu le-am făcut, atârnat de bara elicopterului fără uşă, ca să pot căuta imagini frumoase care rezistă în timp", a spus el pentru ziarul britanic Daily Mail. "Întotdeauna e un element de pericol când faci astfel de poze, pentru că eşti la mila vremii.
Dar cred că asta face lucrurile mai distractive"
, a mai explicat fotograful.

După atâtea locuri superbe pe care a avut privilegiul să le vadă, Malin spune că favoritele lui sunt plajele din Cape Town, La Fontelina, din Capri, Italia, şi California, unde trăieşte el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod