O plajă din insula grecească Lefkada, distrusă de cutremur - FOTO, VIDEO

Plaja Egremni, una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice din lume, situată pe insula Lefkada din Grecia, a fost distrusă de cutremurul care a lovit sud-estul Greciei, marţi dimineaţa.

Votată drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume de specialiştii care întocmesc ghidurile de călătorie, pitoreasca plajă Egremni de pe insula Lefkada nu mai există, ca urmare a cutremurului care a lovit insula Lefkada, relatează ite-ul pappaspost.com, citat de Mediafax.



Seismul de marţi, care a dus la decesul a două femei pe insula Lefkada, a provocat desprinderea din munte a unor bolovani uriaşi care au căzut peste plaja Egremni, distrugând-o în totalitate. În urma cutremurului, întregul peisaj al zonei s-a schimbat.



Momentul cutremurului şi distrugerea plajei au fost filmate de un pescar care era cu barca în apropierea plajei.

Plaja Egremni era una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice de pe insula Lefkada fiind recunoscută pentru cele peste 300 de trepte care trebuiau coborâte pentru a se ajunge de pe faleză pe plaja luxuriantă.

Plaja Egremni avea un nisip foarte fin şi o apă albastră extraordinar de curată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod