Keira Knightley Mark Ruffalo

10 filme incredibile care îți vor schimba atitudinea

Salmon Fishing in the Yemen

Salmon Fishing in the Yemen/La pescuit în deșert


Fred Jones (Ewan McGregor), un om de știință specializat în piscicultură, are o căsnicie lipsită de dragoste. Viaţa lui este dată peste cap când primeşte sarcina de a superviza un proiect pe care el în consideră absolut ridicol: introducerea somonilor în aridele văi ale Yemenului. Ideea nebunească îi aparţine șeicului Yemenului (Amr Waked), pasionat de pescuitul sportiv pe care îl practică pe proprietatea sa din Scoția, convins că poate să-și ducă hobby-ul în ţara sa şi să să aducă astfel pace într-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.
Când Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas) purtătorul de cuvânt al primului ministru află de planul șeicului, ea profită de oportunitatea de a exploata acestă poveste interesantă, reușind totodată să îndepărteze atenția publică de la recentele eșecuri ale guvernului.
Presiunea este mare, astfel că, pentru a asigura succesul acestui plan, Maxwell îl numește pe Fred la conducerea proiectului, el fiind ajutat de Harriet (Emily Blunt), energica reprezentantă a șeicului. Pe parcursul călătoriei lui Fred, intransigența acestuia începe să dispară - acesta e captivat de personalitatea șeicului și începe să cedeze în fața planului său, deschizându-se în același timp și față de atrăgătoarea Harriet, notează cinemagia.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod