10 comedii care să ne descrețească frunțile până la finalul anului

10 comedii care să ne descrețească frunțile până la finalul anului

Filmele de comedie sunt un „portal” către o lume mai amuzantă, în care putem păși când suntem copleșiți de grijile și problemele cotidiene. Până la finalul anului, mai multe comedii se lansează pe marile noastre ecrane.
Altele, rulează chiar acum la cinema. Nu le ocoliți! Chiar au puterea să ne descrețeascăfruțile.

The Spy Who Dumped Me/Spionul care mi-a dat papucii

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale. Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.
Condimentată cu dialoguri hilare şi situatii neaşteptate, comedia „Spionul care mi-a dat papucii” are premiera în cinematografele din țară pe 17 august.





Crazy Rich Asians 

În comedia romantică Crazy Rich Asians, bazată pe romanul omonim scris de Kevin Kwan, trei familii înstărite din China se pregătesc pentru nunta anului. Filmul are premiera pe marile noastre ecrane pe 24 august.




The Happytime Murders/Cine trage sforile?

„Cine trage sforile?” este o comedie dementă care aduce împreună oamenii și păpușile din Sesame Street. Doi detectivi neobișnuiți cu un secret comun, o femeie (Melissa McCarthy) și o păpușă, trebuie să lucreze din nou împreună pentru a rezolva cazul crimelor brutale, în care victime sunt mascotele celebrului show TV.
Cu Melissa McCarthy și Elizabeth Banks în rolurile principale, comedita „Cine trage sforile?” are premiera pe marile ecrane din țară din 31 august.




Night School/Loserii de la seral

Bazându-se pe o poveste a lui Kevin Hart, Night School urmărește un grup de studenți problematici forțați să participe la cursurile de seară, în speranța că vor trece examenul de BAC. Filmul intră pe 28 septembrie pe marile noastre ecrane.





Overboard/Amnezie cu surprize

O interpretare destul de fidelă a filmului din 1987, cu Goldie Hawn şi Kurt Russell, Amnezie cu surprize aduce cam aceeaşi perspectivă a originalului, cu diferenţa majoră că bărbatul este bogătaşul râzgăiat iar femeia este omul de rând, care îi dă primului o lecţie de viaţă.
Schimbarea de roluri funcţionează, nu doar datorită atitudinii contemporane mai deschisă către imaginea unui tată care găteşte şi care se ocupă de copii, dar şi datorită chimiei perfecte dintre el şi ea: personajul lui Eugenio Derbez pare că şi-a dorit toată viaţa să fie tatăl unei familii obişnuite, iar Kate (Anna Faris) nu simte atât dezgust (faţă de un bărbat care a umilit-o), ci pare mai degrabă o Cenuşăreasă care l-a descoperit pe Făt Frumos şi încearcă să-l recupereze prin orice mijloace. Filmul rulează pe marile noastre ecrane.






Tag: Dă-o mai departe

Tag spune povestea (inspirată din evenimente reale) unor prieteni a căror plăcere neobişnuită – o variantă necenzurată a jocului „leapșa” – îi face să-şi rişte în fiecare an, timp de o lună, pielea, relaţiile şi serviciul. De această dată, jocul se suprapune cu ziua căsătoriei singurului participant rămas neînvins. Însă ceea ce părea o ţintă uşoară se transformă într-un război total, căci acesta ştie că este vânat. Filmul rulează pe marile noastre ecrane.




Mamma Mia! Here We Go Again/Mamma Mia! O luăm de la capăt 

Primul film a fost foarte tonic, ne-a adus bună-dispoziție iar al doilea bănuim că va aduce, de asemenea, zâmbete și râsete. revizitează hiturile ABBA, dar şi însorita insulă grecească unde Sophie (Amanda Seyfried) are acum grijă de vila familiei. Christine Baranski, Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan şi Stellan Skarsgård revin în rolurile apropiaţilor tinerei, care înfruntă cea mai mare provocare a vieţii, prima sarcină. Sequelul se lansează pe 20 iulie pe marile noastre ecrane.





Incredibles 2/Incredibilii 2

Terminăm luna în stil mare, cu probabil cel mai aşteptat sequel animat al deceniului. La lansarea sa, animaţia Incredibilii a devenit instantaneu un clasic al genului, cucerind milioane de familii din lumea întreagă.
Primele reacţii de la lansarea sequelului arată că noile aventuri ale familiei lui Bob (Craig T. Nelson) şi Helen (Holly Hunter) se ridică la aproape acelaşi nivel al ingeniozităţii. De această dată o vedem pe Helen înfruntând villain-i periculoşi în încercarea de a spăla imaginea supereroilor, iar pe Bob având grijă de familie. Evident, micul Jack-Jack şi superputerile sale imposibile vor provoca o mulţime de râsete și buclucuri, din 27 iulie pe marile noastre ecrane...





Deadpool 2

Primul Deadpool, lansat în 2016, schimba definitiv fața benzilor desenate, adresându-se unui public mai matur, pregătit pentru un film cu supereroi nerecomandat minorilor, pentru obrăznicia protagonistului, obscenități, ironie şi bufonerii. Totodată, „Deadpool” reinventa comedia de acţiune. Filmul a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „Comedie sau musical” iar Ryan Reynolds, la categoria „Cel mai bun actor”. Deadpool devedea, așadar, primul film de acţiune cu super-eroi care primea o nominalizare la Globul de Aur la categoria „Comedie sau musical”. Dacă în primul film, Wade Wilson (Ryan Reynolds) luptă bună parte din film ca să aibă parte de o operaţie estetică (fost soldat în Forţele speciale, se va trezi cobai în programul Weapon X, program ce îi va oferi puteri supraumane, dar îl va lăsa desfigurat), în Deadpool 2 Wade Wilson își deplânge soarta și caută tot soiul de metode să se autolichideze.
Filmul rulează pe marile noastre ecrane.





Hotel Transilvania 3: Monştrii în vacanţă

Puţine sunt titlurile recente care să se fi bucurat de o popularitate mai mare decât Hotel Transylvania. În cea de-a treia parte a francizei, familia contelui Dracula (Adam Sandler) are parte de aventuri nebănuite în timpul unei croaziere de lux.
Cea mai mare provocare o va reprezenta atracţia pe care Drac o simte pentru căpitanul vasului, Ericka, fără să aibă habar că aceasta este descendenta lui Abraham van Helsing, cel mai temut duşman al său. Filmul intră în cinematografe pe 13 iulie 2018.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod