Noua Rama mit Butter - legătura gustoasă dintre Rama și unt, care aduce un plus de savoare la masă

Unilever lansează pe piața din România gama de produse Rama mit Butter – un melanj gustos și cremos ce îmbină calitatea Rama cu gustul delicios de unt. Rama mit Butter a fost special creată pentru a aduce mai multă savoare la fiecare masă. Cu trei sortimente diferite, Rama mit Butter îți oferă conținutul specific de nutrienți esențiali provenind din uleiuri vegetale alături de gustul autentic de unt. Rama mit Butter este alegerea ideală în pregătirea sandvișurilor, prăjiturilor sau a altor rețete culinare.

O legătură gustoasă de care te vei îndrăgosti la prima degustare!

Rama mit Butter a fost creată pentru toți cei care își doresc să păstreze gustul delicios de unt (22% din compoziție), bucurându-se în același timp de o dietă echilibrată în fiecare zi. Astfel, melanjul are un conținut cu 40% mai mic de grăsimi saturate față de untul obișnuit șicontribuie la necesarul zilnic de nutrienți -prin conținutul său de vitamine (A și D),dar și de grăsimi esențiale Omega 3 și 6, ce provin din uleiurile vegetale din compoziție.

Fie că preferi produsul pentru micul dejun, pentru gustările de peste zi sau pentru pregătirea prăjiturilor, Rama mit Butter este alegerea potrivită și îți pune la dispoziție trei sortimente din care poți alege.Cu textura cremoasă a untului și fiind ușor de întins pe pâine, Rama mit Butter este ideală pentru un mic dejun echilibrat și va da o savoare deosebităsandvișurilor și feliilor de pâine prăjită.

Dacă îți place varianta mai sărată, poți alege Rama mit Butter Meersalz, cu 1.4% sare de mare.



Pachetul Rama mit Butter 250g este ingredientul ideal pentru deserturile tale preferate. Având în compoziție 25% unt, acest melanj te ajută să obții blaturi pufoase, foietaje fragede și creme fine și delicioase pentru prăjituri. În plus, este o alegere potrivită și în pregătirea rețetelor pe bază de legume sau paste, oferind gustul fin și apetisant preparatelor tale culinare.

Gama Rama mit Butter poate fi găsită în magazinelângăraftul de unt.

Noua gamă se diferențiază la raft și prin intermediul ambalajelor premium, care aduc un element de noutate în categorie. Caserolele Rama mit Butter sunt transparente, permițând consumatorului să vadă produsul din interior.

Pentru o masă savuroasă, alege Rama mit Butter - legătura gustoasă dintre unt și Rama!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod