Amway răsfață bărbații cu produsele masculine TOLSOM pentru îngrijirea tenului

Îngrijirea tenului masculin în trei pași simpli: curățare, bărbierit și protecție!

Știați că secretul tenului sănătos constă într-o îngrijire zilnică și corectăa pielii? Aveți o asemenea rutină zilnică pe care o aplicați?Acum un lucru este sigur: nu trebuie să furați produsele de îngrijirea tenuluiale prietenei dumneavoastră pentru a arăta bine. Îngrijirea tenului constă într-o rutină zilnică ce poate fi realizată folosind produsede calitate superioară și urmarea pașilor de bază: curățare și hidratare. Prin folosirea produselor de calitate superioară nu ne referim la produse scumpe, lucru de care cu siguranțăsunteți conștienți.Produsele TOLSOM, special create pentru bărbați,asigurărezultate excelente pentru îngrijirea tenului după doar patru săptămâni de utilizare.

Colecția TOLSOM pentru îngrjijirea tenului este formată din cinci produse care pot fi folosite  în timpul sezonului rece. Gelul pentru netezirea tenului TOLSOM, Gelul pentru bărbierit TOLSOM, Loțiunea Tonică TOLSOM, Loțiunea hidratantă cu factor de protecție  SPF 15 TOLSOM și Spuma pentru curățare TOLSOM protejează împotriva schimbărilor de vreme, stres sau bărbierit.

Având o aromă masculină de citrice, colecția TOLSOM este colecția perfectă pentru ca fiecare bărbat să se simtă răsfățat în fiecare zi.


Gelul pentru netezirea tenului TOLSOM
este o loțiune delicatăcare are la bază o tehnologie non-acidă, cu brevet în așteptare, ce exfoliază delicat și catifelează epiderma uscată. Produsul este testat alergologic, fiind non-comedogenic și non-acnegenic având o consistențăfină, non-grasă, ce se absoarbe ușor. Folosită zilnic, nuanța tenului este îmbogățită, pielea fiind vizibil hidratată și catifelată. Având o aromă masculină de citrice, gelul pentru netezirea tenului TOLSOM este produsul perfect pentru îngrijirea tenului după bărbierit.

Mod de întrebuințare: Turnați o cantitate mică de gel în palmă, apoi aplicați pe față și gât cu vârfurile degetelor.

Gelul pentru bărbierit TOLSOM conține o aromă masculină de citrice ce asigură un bărbierit mai fin decât spuma de bărbierit lăsând o piele  hidratată și catifelată la atingere.Acest produs nu lasă pielea uscată și aspră după bărbierit.

Fiind un gel care se transformă în spumă când este aplicat pe față, asigură un bărbierit mai fin decât spuma pentru bărbierit.Lasă pielea proaspătă și reduce riscul de iritare a pielii și de alergie.



Mod de întrebuințare: Puneți puțin gel în palme, umeziți și frecați până se face spumă, apoi aplicați pe față și gât.Întindeți gelul de jos în sus și întindeți bine pielea.  Gelul se transformă în spumă, apoi aplicați pe gât și față. Treceți cu aparatul de ras în jos, urmând direcția de creștere a firelor de păr.

Loțiunea tonică TOLSOM este perfectă pentru a reduce iritarea pielii după bărbierit. Poate fi folosită ca o loțiune atât înainte, cât și după bărbierit, dar și ca o loțiune a pielii ce poate fi întinsă pe întreaga față.Formula delicată, fină, ce conține numai 8% alcool etilic, reduce riscul iritării tenului după bărbierit datorită conținutului scăzut de alcool.Îndepărtează excesul de sebum de pe suprafața epidermei și revigorează tenul. Loțiunea tonică TOLSOM este un produs  non-comedogenic și non-acnegenic, perfect pentru a putea fi utilizat pe toate tipurile de ten.

Mod de întrebuințare:
Formula cu dublă acțiune este ușor de utlizat înainte și după bărbierit.

După curăţarea feţei sau bărbierit turnaţi puţin produs în palmă şi aplicaţi pe faţă şi gât.



Loțiunea hidratantă cu factor de protecție solară SPF 15 poate fi folosită după bărbierit sau în orice moment în care tenul necesită hidratare.  Chiar dacăsezonul rece se apropie, folosirea loțiunii hidratante cuprotecție solară 15 este produsul perfect pentru a proteja pielea de sezonul friguros. Formula delicată este perfectă pentru toate tipurile de ten. Produsul conține glicerină, pantenol, hialuronat de sodiu și ulei din semințe de trifoi pentru menținerea hidratării. Conține o aromă masculină de citrice, făcându-l produsul perfect de utilizare în timpul sezonului rece.

Mod de întrebuințare: Aplicați cantitatea dorită cu 15 până la 30 de minute înainte de a vă expune la soare. Aplicați din nou după ce ați înotat și ați avut contact cu apa sau ați avut alte activități fizice intense.

Produsul pentru curățarea tenului TOLSOM
este săpunul delicat ce absoarbe sebumul, îngrijind tenul și pregătindu-l pentru bărbierit.

Conține două tipuri de granule: silice sferice și granule de polietilenă cu forme neregulate, absoarbe sebumul , îndepărtând celulele negre de la suprafață, ajutând pielea la hidratare și pregătire înainte de bărbierit. Reduce riscul de iritații și reacții alergice.

Mod de întrebuințare: Udați fața și mâinile, apoi aplicați o cantitate mică de produs în palme. Aplicați pe față cu vârful degetelor și masați  delicat. Clătiți bine cu apa călduță.

Acum cu cele cinci produse TOLSOM pentru îngrijirea tenului aveți un partener de nădejde pentru rezultate excelente dupa doar patru săptămâni de utilizare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod