Masa de Crăciun: 5 preparate de efect cu care să-ți impresionezi musafirii

Poate ți se pare devreme să te gândești acum la asta, dar să știi că ar putea fi o idee bună să te organizezi din timp și să nu lași totul pe ultima sută de metri. Mai ales că ultima sută de metri nu e deloc plăcută: vei avea atât de multe lucruri de făcut, încât nu vei mai ști cu care ar fi bine să începi.
Dacă ai musafiri la masa de Crăciun și vrei să-i cucerești cu meniul fără să pierzi zile în șir în bucătărie, îți venim în ajutor cu câteva idei care te vor salva.
 
Propunerile noastre nu fac parte din tradiția românească, dar vin să completeze excelent tabloul unei mese de sărbătoare, cu fructe de mare, caviar sau un platou cu brânzeturi fine.

Iată ce produse recomandăm noi pentru masa de Crăciun


Somon în foitaj

 
Acest preparat poate fi supriza mesei de Crăciun. Un foitaj crocant și apetisant sub care se ascunde ceva absolut fabulos. Somonul în foitaj Deluxe, pe care îl puteți găsi în toate magazinele Lidl încă din 15 noiembrie, poate fi una dintre surprizele delicioase de pe masa de Crăciun. Sub foitaj veți descoperi un file de somon acoperit cu cremă de spanac sau cremă de mărar, un deliciu!

Caviar de sturion

 
Caviarul de sturion este, probabil, una dintre cele mai vechi delicatese. În Imperiul Roman, caviarul era considerat delicatesă de lux și era servit ca garnitură sau ca aperitiv. Și-a menținut până în prezent poziția în topul produselor de lux.
Lidl aduce în acest an în magazinele din toată țara Caviar de sturion Deluxe - pentru iubitorii de experiențe culinare rafinate. Masa de Crăciun merită să fie cinstită cu câteva delicatese de nivel înalt!
Produsul poate fi găsit în magazinele Lidl începând cu 22 noiembrie.

Platou cu brânzeturi

 
În magazinele Lidl din toată țara, vei găsi tot ce-ți trebuie pentru”organizarea” unui platou savuros în care să se regăsească arome și texturi extraordinare. În gama Deluxe, disponibile din 15 noiembrie deja, puteți găsi brânza moale Pont-l'Évêque, o specialitate franțuzească cu denumire de origine protejată, brânză Camembert artizanală, ceva cu totul și cu totul special, brânza moale Perail, o specialitate cu aromă unică, din lapte de oaie, pe care le puteți completa cu aroma unui mucegai nobil găsit în brânza Roquefort, textura sobră a lui Grana Padano (cu cuțit inclus în gama Deluxe), și gustul picant, aromat și dulceag de la Parmigiano Reggiano D.O.P maturat 30 de luni. Puteți pune alături de ele nuci, struguri, fructe confiate sau câteva dulcețuri speciale dacă aveți: de ceapă sau de ardei iute.
 

Inel de creveți cu sos sweet chili

 
Aici vă vorbesc din experiență! Am luat anul trecut de Crăciun acest preparat și efectul a fost mult peste ce anticipasem. În primul rând, creveții sunt excelenți, iar combinația cu sosul sweet chili m-a cucerit pe loc. Nu încercasem niciodată creveții cu acest sos. Vi-i recomand! 
În al doilea rând, platoul rotunjor cu creveții în inel și sos în mijloc a completat de minune decorul mesei de Crăciun. De obicei, musafirii mei erau obișnuiți să-mi admire”opera de artă” de pe salata boeuf, dar inelul de creveți mi-a detronat bradul din mărar cu globulețe de albuș de pe salată. 
Inelul de creveți cu sos sweet chili Deluxe poate fi găsit în magazinele Lidl și este deja disponibil din 15 noiembrie.
 

Crab întreg prefiert

 
Acesta este alt preparat care va atrage privirile pe masa de Crăciun. Nu te speria de modul complicat de preparare al unui crab. Lucrurile sunt simple cu crabul întreg Deluxe pe care îl găsești în magazinele Lidl începând cu 6 decembrie. Este deja fiert și apoi congelat, astfel încât să-ți facă viața mai ușoară atunci când ai de pregătit o masă festivă.
 
În rest, voie bună și o pauză de la subiectele vieții de zi cu zi, prietenii și familia strânși în jurul mesei fac împreună un mix de fericire care nu se poate găsi în niciun magazin și nu poate fi cumpărat de nicăieri! Dincolo de mâncarea de pe masă, hrăniți-vă și sufletele! Sărbători cu bine să avem!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod