Dr. Oz: Cum să ţii o dietă cât mai mult timp fără alimente nocive

Începe dimineaţa cum trebuie! Apa cu lămâie este primul lucru pe care să-l faci la trezire şi nu trebuie să sari peste micul dejun! Ce mai recomandă expertul
Nu o vei simţi ca pe o dietă odată ce faci această trecere către o alimentaţie sănătoasă, încercând astfel să eviţi pe cât posibil alimentele procesate care nu sunt bune nici pentru siluetă, nici pentru sănătatea corpului. Există câteva trucuri simple ca să introduci cât mai multe alimente sănătoase în regimul tău, iar celebrul Dr. Oz le-a împărtăşit pe blogul său. Aceste reguli te vor ajuta să slăbeşti fără frustrarea de a fi privată de anumite alimente, însă vor avea grijă şi de sănătatea ta pe termen lung.
Iată la ce trebuie să fii atentă şi să schimbi:


1. Începe dimineaţa cum trebuie!


Chiar dacă eşti pe fugă, primul lucru pe care trebuie să-l faci la trezire este acela de a bea un pahar cu apă şi lămâie. Corpul tău are nevoie de hidratare după o noapte lungă, iar acest lucru stimulează toate organele interne să înceapă să lucreze. Dacă simţi că ai nevoie de o cafea, optează pentru cafeaua neagră. Eventual, poţi să adaugi foarte puţin lapte şi miere de albine, dacă nu obişnuieşti să consumi cafeaua simplă.


O altă opţiune bună este ceaiul verde, care datorită conţinutului de antioxidanţi este revigorant pentru ficatul tău.

De asemenea, nu uita niciodată să mănânci ceva sănătos la micul dejun, nicidecum covrigi sau produse de patiserie. Dr. Oz recomandă un ou fiert tare şi amestecat cu avocado sau un smoothie delicios din legume, fructe şi verdeţuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod