pizza

Două rețete interesante de pizza: Răsfățul de weekend

Pizza e o alegere perfectă pentru weekend, când vrei să te răsfeți cu ceva bun și ușor de făcut. Iată două rețete deosebite pe care le poți face repede.

Are un milion de variante, deși pizza adevărată, făcută în Italia, nu are nicio legătură cu ceea ce se face în restul lumii. Poate de aceea italienii nici nu-și fac griji că se îngrașă dacă mănâncă pizza și paste - rețetele originale conțin puține ingrediente, iar acestea sunt sănătoase. Așa că dacă vrei să mănânci pizza fără să-ți faci griji că te vei îngrășa, încearcă aceste două rețete interesante:




Cea mai bună pizza fără gluten: Simplu ca... buongiorno!


Dacă ţii dietă sau ai intoleranţă la gluten, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi pui pofta în cui; poţi să te înfrupţi dintr-o pizza fără gluten! E uşor de făcut şi la fel de gustoasă ca varianta obişnuită.

Citește AICI rețeta!

 


Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry


Ai nevoie de aperitive delicioase, sănătoase și care să arate uimitor de bine? Atunci trebuie să încerci această rețetă de mini-pizza cu legume. Este un preparat perfect pentru petreceri, fiind o variantă potrivită și pentru copii. Vezi AICI cum o prepari!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod