Dietă: Laura Cosoi, 7 deserturi preferate. Reţete simple, dar delicioase

Smochinele umplute cu brânză, trase în ciocolată şi acoperite cu sos de fructe de pădure se numără printre dulciurile preferate ale vedetei.

Vedeta este pasionată de gătit şi a lansat recent o carte cu reţete intitulată "Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi". Printre deserturile ei preferate se numără dovleacul copt cu mascarpone, laptele de pasăre şi negresa cu dulceaţă de trandafiri. Pe lângă aceste reţete pe care le-a recomandat în cartea sa, Laura Cosoi a postat imagini pe Instagram cu deserturile cu care se răsfaţă uneori.

Descoperă cum se prepară reţetele ei preferate pe care le-a inclus în cartea recent lansată şi inspiră-te din pozele cu dulciurile pe care le postează pe diverse reţele de socializare.

1 din 8

1. Dovleac cu mascarpone şi nuci

Ingrediente:
1 dovleac
2 linguri de brânză mascarpone
2 linguri de miere
amestec de nuci, alune, migdale, seminţe de dovleac, sâmburi de caise, muguri de pin
frunze de mentă
1/2 rodie.

Taie dovleacul în două pe lungime, curăţă jumătăţile de seminţe şi nervuri, apoi, aranjate pe o tavă, pune-le la cuptorul încins dinainte la teperatura de 180 de grade Celsius.
După aproximativ 30 de minute scoate jumătăţile de dovleac coapte şi scobeşte o parte din miez. Amestecă miezul cu brânza mascarpone, mierea şi amestecul de nuci.
Transferă crema rezultată în scobitura dovleacului şi decorează totul presărând deasupra frunze de mentă şi sâmburi de rodie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod