Chipsurile Proteice Herbalife Nutrition – o gustare savuroasă, bogată în proteine

În această vară, Herbalife Nutrition oferă o alternativă savuroasă pentru gustări - Chipsurile Proteice, disponibile în două arome: Barbecue și Smântână și ceapă.
Chipsurile Proteice sunt ideale pentru cei care caută o gustare nutritivă delicioasă, fără gluten, cu proteine vegetale, cu arome naturale și care poate fi consumată de vegani și vegetarieni1. Au cu 50% mai puține grăsimi comparativ cu chipsurile din cartofi prăjiți, sunt ușor de transportat și pot fi savurate fără să afecteze obiectivele nutriționale. 

Cererea consumatorilor pentru gustările sănătoase este în creștere, la fel ca și cea pentru gustările bogate în proteine. Ne așteptăm ca piața globală a gustărilor sănătoase să ajungă la 33 miliarde de dolari în următorii 3 ani.
În acest context, Chipsurile Proteice completează perfect portofoliul de produse Herbalife Nutrition, venind în întâmpinarea acestui consumator informat, care își dorește ca gustarea să fie o alternativă sănătoasă, bogată în proteină vegetală de calitate, cu conținut scăzut de calorii și cu puține grăsimi
”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Chipsurile Proteice cu aromă de Barbecue și cele cu aromă de Smântână și ceapă oferă o gustare cu 50% mai puțină grăsime decât chipsurile din cartofi prăjiți, deoarece chipsurile de la Herbalife Nutrition nu sunt preparate prin prăjire.
Datorită procesului inteligent de preparare fără prăjire și ingredientelor sale de înaltă calitate, Chipsurile Proteice de la Herbalife Nutrition sunt o opțiune de gustare delicioasă ce contribuie la atingerea necesarului zilnic de proteine.


Chipsurile Proteice cu aromă Barbecue au un gust ușor picant și aromă fină de fum, fiind un răsfăț delicios și nutritiv pentru vegani, iar cele cu aromă de smântână și ceapă pot fi savurate de vegetarieni. Chipsurile Proteice sunt perfecte atunci când sunteți pe drum, în mișcare, și pot fi consumate chiar și după antrenamentele fizice, fiind o modalitate minunată de a vă menține obiectivele nutriționale.
Ambele variante sunt bogate în proteine din mazăre.

Chipsurile Proteice cu arome de Barbecue și Smântână și ceapă sunt disponibile, începând cu data de 15 iunie, exclusiv prin rețeaua de Distribuitori independenți ai companiei. Pentru mai multe detalii despre produs, accesați www.herbalife.ro.

Despre Herbalife Nutrition
Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți.
Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.
Pentru mai multe informații, vizitați IAmHerbalife.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod