Celulita mea: 5 fructe care o distrug

Ca să atenuezi celulita trebuie să te mobilizezi să faci mişcare şi să ai mare grijă la ceea ce mănânci. Pe lângă legume, fructele sunt o opţiune bună pentru a-ţi potoli foamea între mese şi ajută la îmbunătăţirea aspectului pielii.

 

Fructele sunt bogate în substanţe nutritive care ajută organismul să funcţioneze normal, dar nu trebuie să exagerăm cu ele.

Consumate în cantităţi moderate, ele aduc multe beneficii pentru sănătate, iar dacă vei cunoaşte fructele care îţi asigură o hidratare optimă vei reuşi să atenuezi şi celulita.

Pe lângă mişcare şi grija pentru alimentaţie, celulita trebuie combătută prin hidratarea organismului. Consumă multă apă plată în fiecare zi şi adaugă pe lista ta fructele cele mai bogate în apă.
Potrivit unui studiu apărut în publicaţia Nutrition, femeile care obişnuiesc să consume alimente bogate în apă, precum mere, struguri, castraveţi, au mai puţine probleme cu celulita şi o talie mai subţire.

 

Iată care sunt fructele pe care te poţi baza şi care au fost prezentate de Jordina Casademunt în cartea sa despre tratamentele naturale pentru combaterea celulitei:

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 26 Sep 2011, 14:03
    articol fff slab

    cred ca persoana care a scris acest articol este de profesie fierar

    3
    0

  • Anca pe 22 Sep 2011, 06:37
    Articol slab, slab...

    Fructele nu sunt deloc indicate "pentru a-ti potoli foamea dintre mese'', deoarece sunt acide si sunt contraindicate pe stomacul gol. Daca e foamea dintre mese inseamna ca stomacul este gol, nu? Nu e nevoie sa iti distrugi stomacul pentru a slabi. Apoi celulita poate avea si o persoana care este slaba, si care ar trebui sa se mai ingrase, deci nu are saraca persoana nici un motiv sa isi potoleasca foamea dintre mese. Celulita apare din varii motive, nu numai la kilogramele in plus.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod