Ce se întâmplă dacă bei apă de cocos o săptămână

Apa de cocos este aromată și te hidratează la fel de bine ca apa normală. Însă pe lângă gustul său special, știi ce se întâmplă dacă bei apă de cocos o săptămână?
Organismul tău va fi influențat în mai multe aspecte. Iată despre ce este vorba!

Motivele pentru care ar trebui să bei apă de cocos

1. Îți întărești sistemul imunitar


Consumul zilnic de apă de cocos are capacitatea de a-ți întări sistemul imunitar. De asemenea, are abilitatea de a elimina bacteriile care cauzează boala gingiilor și infecțiile tractului urinar. Apa de cocos combate virușii care provoacă răcelile sau infecțiile. Chiar și în timpul sezonului rece, vei observa că starea ta de sănătate este perfectă.

2. Vei avea mai multă energie


Apa de cocos stimulează hormonii glandei tiroidei, ceea ce îți oferă o creștere a energiei la nivel celular. După ce bei apă de cocos o săptămână, vei observa o îmbunătățire considerabilă.

3. Te vei simți mai bine pe plan intern


Apa de cocos elimină toxinele din organism și sfărâmă pietrele la rinichi. Ca diuretic natural, este foarte utilă pentru cei care suferă de afecțiuni renale.
Curăță tractul urinar, precum și canalele vezicii urinare, astfel că, după o săptămână, te vei simți mai sănătos și mai energic.

4. Vei observa îmbunătățiri ale sistemului digestiv


Apa de cocos este excelentă pentru sistemul digestiv, deoarece ne asigură aportul de fibre necesar. Nu este întotdeauna ușor să obții cantitatea recomandată de fibre pe zi. Însă atunci când bei constant apă de cocos timp de o săptămână, ajuți foarte mult organismul. Acidul gastric este eliminat în mod regulat, așa că ai mai multă energie, deoarece corpul poate funcționa la nivelul optim.

5. Vei scăpa de kilogramele nedorite


Când bei constant apă de cocos timp de o săptămână, s-ar putea să începi să scapi de kilogramele nedorite. Acesta este mai mult un rezultat indirect, deoarece poți bea apă de cocos în cantități mari, aceasta având un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce micșorează apetitul.
Când bei multă apă de cocos, pofta de mâncare este redusă și, implicit, vei mânca mai puțin. De asemenea, canitatea de energie pe care o câștigi te ajută să faci mai multă mișcare.

6. Vei avea pielea mai radiantă


O cană cu apă de cocos pe zi îți ajută pielea să fie mai radiantă, datorită efectelor incredibile ale hidratării. Iar acest regim cu apă de cocos te va ajuta să vezi îmbunătățiri vizile la nivelul pieii. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod