Cafea cu lapte. Adevăul despre cafeaua cu lapte, ce se întâmplă în organism când o bei

Obișnuiești să bei cafea cu lapte? Care este adevărul despre această băutură pentru care mulți optează nu doar dimineața, ci în mai multe momente ale zilei?
Cafeaua cu lapte este sanatoasa sau nu, provoaca probleme digestive?

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a dezvaluit care sunt avantajele unei cafele cu lapte: este energizanta si tine de foame.

Cafea cu lapte. Adevarul despre cafeaua cu lapte, ce se intampla in organism cand o bei

Intr-o postare pe contul sau de Instagram, Mihaela Bilic spune de ce este bine sa bei cafea cu lapte.

Cafeaua cu lapte ține de foame ca și o ciorbă.

Cafeaua este un stimulent pe toate planurile: ne trezește, ne face mai atenți, ne sporește performanțele sportive, ne pune tubul digestiv la treabă și accelerează slăbitul.
Spre deosebire de cafeaua neagră, care grăbește golirea stomacului, cafeaua cu lapte are un efect invers: ține stomacul plin timp de 2-3 ore, precum o ciorbă.

Mulți consideră acest lucru un dezavantaj, spunând că o cafea cu lapte ar fi indigestă. Termenul este nepotrivit, nu trebuie să confundăm indigestia cu un stomac plin. În realitate se produce un lucru foarte simplu: proteinele din lapte precipită sub acțiunea taninurilor din cafea. Prin urmare, cafeaua cu lapte va avea o consistență de lapte bătut/brânză proaspătă, deci se elimină mai greu din stomac.
Citeste continuarea WOWbiz.ro
wowbizro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod