Băutura naturală care elimină părul alb

Cum ar fi dacă nu ar trebui să aplici nicio vopsea sau altă substanță pe păr pentru a avea mereu șuvițe lucioase, fără niciun fir de păr alb? Testează și tu băutura cu ingrediente naturale, care combate părul alb și îți fortifică podoaba capilară din interior.
Părul alb constituie motivul multor vizite la salon, al retușurilor frecvente și uneori al stresului pentru că nu poți preveni pierderea pigmentului natural al părului. Din fericire situația nu este deloc statică și poți lua măsuri pentru a avea din nou o culoare naturală a părului, chiar dacă vrei să eviți vopselele de orice tip sau alte soluții pentru colorarea temporară sau permanentă a părului.
Vopselele pe care le găsești în magazine conțin numeroase substanțe cu potențial de alergii sau care îți pot pune sănătatea în pericol, dar alternativele naturale ți se pot părea complicate sau nu vrei să petreci timp îndelungat pentru a-ți îngriji părul în fiecare zi. Nu opta să-ți degradezi părul pentru că ai un program aglomerat, ci încearcă o nouă variantă propusă de specialiști.

 
Fără proceduri cosmetice: acționează din interior împotriva părului alb

Nu este vorba despre o dietă specială sau de impunerea unor restricții în ceea ce privește meniul zilnic. Pentru a-ți menține părul frumos trebuie să ai un meniu echilibrat, cu multe vitamine și minerale, dar soluția pentru a combate părul alb nu vizează componența meselor principale și a gustărilor.
Este vorba despre o băutură cu efect util, care previne apariția părului alb sau reface culoarea părului dacă deja ți-au apărut primele fire de păr alb sau chiar ai mai mult de 50% păr alb.
Deși există multe rețete oferite pentru a reduce sau elimina părul alb, această băutură a fost verificată de foarte multe persoane, iar rezultatele raportate au fost întotdeauna pozitive. Apare foarte des în  cadrul recomandărilor nutriționiștilor atunci când li se solicită soluții alternative pentru refacerea culorii părului sau când alergiile grave împiedică anumite femei să-și vopsească părul. Este adevărat că rezultatele pot varia pentru fiecare persoană și este posibil ca părul tău să fie cu 1-2 tonuri mai deschis față de culoarea ta naturală dacă erai brunetă sau aveai părul șaten închis, dar firele albe vor dispărea și nu te vor mai stresa.

 
Ingredientele băuturii care tratează părul alb

Vei fi surprinsă că această băutură nu conține decât patru ingrediente, dar combinarea lor are valoarea unui supliment alimentar de excepție și acționează direct asupra podoabei capilare.
 
Iată care sunt ingredientele de care vei avea nevoie:
- o ceașcă de ulei de semințe de in;
- 5 lămâi de dimensiuni medii, organice (se va folosi inclusiv coaja);
- 5 căței de usturoi, curățați;
- o ceașcă de miere.

 
Cum să prepari băutura pentru a scăpa de părul alb

Nu este deloc complicat și nici nu vei avea nevoie de mult timp pentru a obține acestă băutură foarte eficientă. Pune toate ingredientele în blender și mixează până când obții un amestec omogen.
Nu uita să pui lămâile întregi, inclusiv coaja. După ce ai obținut lichidul consistent pune-l într-un borcan de sticlă.

 
Cum să consumi băutura

Ia câte o lingură din acest mix cu aproximativ o oră înainte de fiecare masă principală sau gustare. Este esențial să consumi amestecul de cel puțin trei ori pe zi. Continuă administrarea băuturii timp de 3 luni pentru ca rezultatele obținute să se mențină pe termen lung.

 
Cum funcționează băutura naturală

Potrivit specialiștilor și persoanelor care l-au testat, acest mix de ingrediente acționează pe mai multe căi asupra părului. În primele zile vei observa o refacere a texturii, elasticității și strălucirii părului. Începând din a treia săptâmână culoarea naturală va începe să revină pentru ca efectul să fie complet la sfârșitul celor 3 luni.
Ca bonus combinația de ingrediente este benefică și pentru sănătatea oculară, prevenind sindromul de ochi uscat și degenerescența maculară.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod