Băutura delicioasă, energizantă și nutritivă cu care poți prepara și deserturi

O dietă sănătoasă trebuie să includă suficiente proteine, alături de alți nutrienți esențiali. Sigur ai auzit deja că proteinele contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și la creșterea masei musculare, iar în același timp sunt foarte importante în procesul de slăbit.
Organismul consumă calorii pentru a digera proteinele, astfel că un consum adecvat de proteine te va ajuta să te menții în formă. 
 

Dacă vrei o modalitate simplă și savuroasă de a include mai multe proteine în alimentația ta, trebuie să încerci High Protein Iced Coffee de la Herbalife Nutrition

 
Creată pentru a te bucura de cele mai tari aventuri ale vieții, cu conținut bogat în proteine, High Protein Iced Coffee are două arome: Mocha și Latte Macchiato. Este o băutură care îmbină trei calități excelente: îți oferă aportul de proteine de care ai nevoie, conține 80mg de cofeină, echivalentul unei cești de cafea, și are un gust delicios.
 
 
 
High Protein Iced Coffee este un mix de cafea ce combină boabele de cafea 100% Robusta espresso cu beneficiile a 15g de proteine de calitate, pe porție. Nu conține ingrediente modificate genetic, nu conține coloranți sau conservanți, nu are zahăr adăugat și este potrivit pentru vegetarieni. Conține îndulcitor din surse naturale (Stevia) și are doar 80 de calorii.
 
Și este foarte simplu de preparat! Adaugă apă rece și două măsuri de High Protein Iced Coffee.
High Protein Iced Coffee poate fi savurat acasă sau din mers ca și gustare, atunci când ai nevoie cel mai mult. Este băutura perfectă pentru dimineață sau după-masă. Umple shaker-ul cu 250ml de apă rece. Adaugă 2 măsuri de High Protein Iced Coffee. Agită bine și toarnă peste gheață. Dacă nu ai un shaker, folosește blender-ul la o viteză mica pentru 5 secunde. Savurează acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate, ca parte a unui stil de viață activ.
Nu doar că te ajută să-ți prepari o băutură delicioasă, energizantă și nutritivă, ci poate fi inclusă și în rețete de prăjituri sănătoase, cu un conținut scăzut de calorii. Iată ce să încerci:
 

Rețetă de Mocha Cheesecake (4 porții)

 

 
Ingrediente:
  • - 50g de măr, tăiat cubulețe
  • - 2 lingurițe de unt de migdale
  • - 70g de fulgi de ovăz
  • - 1 curmală deshidratată
  • - 8 măsuri (92g) High Protein Iced Coffee cu aromă Mocha
  • - 300g de brânză săracă în grăsimi sau brânză quark
  • - 100g de iaurt (bogat în proteine)
  • - Zeama de la 1 lămâie 
 
Pregătește o tavă cu diametrul de până la 18 cm pe care aplici spray pentru gătit anti-aderent apoi așază hârtia de copt, tăiată dupa forma tăvii. Preîncălzește cuptorul la 200° C. 
Într-un blender, mixează mărul până devine foarte fin, apoi adaugă untul de migdale și amestecă pentru câteva secunde. Se toarnă ovăzul și se mixează până se obține o compoziție omogenă. Transferă apoi compoziția în tava pregătită și netezește-o cât mai uniform cu spatele unei linguri de metal. Coace timp de 15 minute apoi las-o să se răcească. 
 
Pune curmala într-un blender și mixează până devine fină. Într-un bol mare amestecă până la omogenizare pudra High Protein Iced Coffee Mocha, pasta de curmală, 200g de cremă de brânză, jumătate din cantitatea de iaurt și de zeamă de lămâie. Într-un bol separat amestecă restul de cremă de brânză, iaurt și zeamă de lămâie.
Pune amestecul cu Mocha în tavă, peste blatul de ovăz, netezind totul cu o spatulă. Adaugă apoi al doilea amestec și cu o furculiță, amestecă ușor pentru a crea un model. Netezește apoi cu o spatulă și lasă totul la rece peste noapte sau cel puțin pentru 4 ore. 
 
Scoate preparatul din tavă și taie o felie. Restul de cheesecake îl poți păstra la frigider.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod