Ar trebui să tai spaghetele prea lungi înainte de a le mânca?


Unele preparate sunt ușor de mâncat. Însă unele s-ar putea să îți dea bătăi de cap. Îți este frică să nu te murdărești, să nu ajungă alimentele pe hainele tale (sau chiar pe ale celor din jurul tău), să nu faci prea mult zgomot când le mănânci.
Însă ce faci când vine vorba despre spaghetele prea lungi? Iată ce metodă neobișnuită de a le mânca există!

Cum mănânci spaghetele prea lungi?


Există unele persoane care nu pot mânca spaghetele prea lungi, așa că încearcă să le taie înainte să introducă furculița în gură. Da, ai auzit bine. Există oameni care taie spaghetele prea lungi. Iar acest obicei este unul rușinos din punctul de vedere al tuturor iubitorilor de paste. Mai ales dacă aceștia sunt din Italia. 

Poate că ai văzut la diferite persoane sau pe Internet că există și metoda de a mânca spaghetele cu ajutorul furculiței și a unei linguri în care să învârți furculița, până când formezi o bilă de spaghete.
Dar s-ar putea să nu îți reușească prea bine această modalitate. În mediul online există un videoclip cu un bărbat care mănâncă o porție de spaghete într-un mod pe care nu l-ai mai văzut până acum. Cel puțin nu la restaurant. Și probabil că nici nu o să mai vezi prea curând această modalitate de a mânca spaghetele. Acesta ia în furculiță câteva spaghete, după care le taie pe cele care atârnă din furculiță cu ajutorul unui foarfece de bucătărie. Dacă metoda nu te convinge să încerci acest mod de a mânca spaghetele prea lungi, s-ar putea ca încrederea acestui bărbat să te facă să încerci măcar o dată. 

La urma urmei, foarfecele de bucătărie se numără printre eroii necunoscuți dintre ustensilele de bucătărie.
Poți folosi acest instrument pentru a tăia o pizza, pentru a prepara o salată, pentru a tăia roșiile întregi din conservă și multe altele.

Dar când te gândești mai mult la această metodă, care presupune folosirea unui foarfece și a unei furculițe în loc de furculiță și cuțit, la sunetul care se aude atunci când tai spaghetele și la faptul că încerci să-ți ascunzi rușinea în timp ce faci acest lucru, astfel încât să nu atragi și mai multă atenție asupra ta, s-ar putea să nu o pui prea curând în practică.

Oricât de ciudată ar putea fi această metodă pentru un adult, s-ar putea să fie destul de amuzantă pentru un copil.
Vrei ca piticul tău să mănânce toate pastele din farfurie, dar nu ai mai vrea ca acesta să murdărească totul în jurul său? Pur și simplu pune spaghetele în farfuria lui și taie-le cu un foarfece de bucătărie. Este mai rapid decât să le tai cu furculița și cuțitul, mai ales dacă servești mai mulți copii. În plus, vei avea mai puține haine de spălat după aceea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod