Vrei sa gatesti vitel?

Vitel indian
2 portii


  • Carne de vitel slaba, tocata - 240g
  • Ceapa tocata - 1/2 cana (125 ml)
  • Ciuperci Worcestershire - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Busuioc - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Curry - 1 lingurita (5 ml)
  • Supa de pui - 1 cana (250 ml)
  • Pasta de rosii - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Piper negru - 1 varf de cutit
  • Mustar de Dijon - 1 lingurita (5 ml)
  • Patrunjel - 2 linguri (30 ml)

Intr-un vas puneti carnea, adaugati jumatate din ceapa, din patrunjel si din busuioc, apoi curry si piper.
Amestecati bine si faceti 8 chiftele. Puneti supa, restul de ceapa, ciupercile, patrunjelul si busuiocul ramase, sosul Worcestershire si piperul intr-un vas acoperit la microunde, 5 minute si aduceti la fierbere. Puneti chiftelele in lichidul care a fiert. Acoperiti si mai puneti la microunde, la temperatura ridicata, 10 minute. Adaugati pasta de rosii si mustarul. Mai puneti la microunde 3 minute, la temperatura ridicata.

Continut pe portie:

  • Glucide: 8g
  • Grasimi: 9g
  • Proteine: 26g
  • Calorii: 225
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod