Vrei sa gatesti vitel?

Escalop picant de vitel
2 portii

  • Escalop de vitel - 120g
  • Sare - 1 varf de cutit
  • Piper negru - 1 varf de cutit
  • Suc de lamaie - 1 lingura (15 ml)
  • Ceapa tocata - 1 cana (250 ml)
  • Rozmarin - 1 lingurita (5 ml)
  • Sos Tabasco - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Lamaie feliata - 1/2
  • Patrunjel verde tocat dupa gust

Condimentati escalopul cu sare, piper si suc de lamaie. Rumeniti carnea intr-o tigaie antiadeziva, fara sa uitati sa o intoarceti pe ambele parti. Retrageti carnea de pe foc si pastrati-o la cald; scurgeti bine.
In aceeasi tigaie, caliti ceapa pana ce devine transparenta. Adaugati din nou carnea, apoi rozmarinul, sosul Tabasco si feliile de lamaie. Lasati sa fiarba 8-10 minute si serviti. Ornati cu patrunjel.

Continut pe portie:

  • Glucide: 7g
  • Grasimi: 2g
  • Proteine: 26g
  • Calorii: 150
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod