Vine vara, scapa de celulita!

Una din problemele ele mai frecvente ale femeilor, indiferent de varsta,ocupatie sau greutate, este celulita. Oare putem elimina definitiv acestoaspete nepoftit?

Celulita este o alterare sau schimbare a structurii tesutului conjunctivsubcutanat care afecteaza stratul superficial al pielii. Aceasta, deobicei are o distributie ginoida, ceea ce determina tendinta de a selocaliza pe abdomen, in zona sezutului, a coapselor, a soldurilor, inzona femurala, pe partea interioara a genunchilor si partea posterioaraa bratelor.

Celulita este intalnita la majoritatea femeilor, obeze sau slabe,aparitia ei fiind produsa de modificarile hormonale generate de pubertate,sarcina, premeopauza, de folosirea contraceptivelor orale, dar si dincauza sedentarismului sau a unui regim alimentar neadecvat.

Pielea care este afectata de celulita are un aspect matlasat, poriidilatati in zona afectata gen "coaja de portocala".
Datorita alterariisistemului de drenaj si presiunii exercitate asupra sistemului circulatorse produce o acumulare de apa, toxine si substante reziduale.

Se poate observa o senzatie de durere spontana sau prin apasarea zoneirespective, cauzata de compresia asupra extremitatii nervilor de catrenodulii celulitici. De asemenea este evidenta pierderea elasticitatiipielii in zona afectata de celulita, datorata degenerarii fibrelor deelastina si colagen si diminuarii circulatiei locale.

Ce este de facut?
"Se poate scapa de celulita, dar asta presupune multa implicare siperseverenta din partea noastra", ne sfatuieste Teodora Turcu, maseuzala salonul cosmetic Leea.

Pentru tratarea celulitei exista mai multe proceduri: electrostimulareatranscutanata, preso-masajul, masajul (drenajul limfatic) si tratamentelecorporale (cum ar fi impachetarea cu alge).

Drenajul limfatic este special pentru celulita si slabit si ajuta ladeblocarea sistemului limfatic si eliminarea toxinelor din organism.Daca alegem sa ne tratam acasa, folosind o crema anicelulitica, putemefectua un masaj cu miscari circulare usoare, pana intra crema in piele.

In continuarea, eva.ro iti recomanda cateva produse dedicate persoanelorcare vor sa scape de celulita.

Gama Gluco Cell de la Belnatur
Aceasta gama contine crema, ser si gel anticelulitic.

Crema Gluco Therm de la Belnatur
Crema anicelulitica, care protejeaza si regenereaza fibrele de colagen,avand totodata si efect reductor.

*Aceste produse sunt distribuite prin salonul cosmetic "Leea"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod